Ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις ανακοίνωσε ο Βασιλειάδης
Ολες οι ομοσπονδίες και οι Ενώσεις της χώρας καλούνται να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στο σύνολο των αθλητικών εκδηλώσεων, που θα διεξαχθούν μέχρι τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στη μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών στη Δυτική Αττική. Αυτή την απόφαση έλαβε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ότι η αθλητική ηγεσία θα σταθεί αρωγός στην αποκατάσταση των συνεπειών της καταστροφής από τις πλημμύρες.
Ολες οι ομοσπονδίες και οι Ενώσεις της χώρας καλούνται να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στο σύνολο των αθλητικών εκδηλώσεων, που θα διεξαχθούν μέχρι τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στη μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών στη Δυτική Αττική.
Αυτή την απόφαση έλαβε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ότι η αθλητική ηγεσία θα σταθεί αρωγός στην αποκατάσταση των συνεπειών της καταστροφής από τις πλημμύρες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η οικογένεια του αθλητισμού πενθεί για την τραγωδία που έπληξε τους αδικοχαμένους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους στη Δυτική Αττική. Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη καλούνται όλες οι αθλητικές Ομοσπονδίες και Ενώσεις να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις της χώρας, μέχρι και τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. Η αθλητική Ηγεσία θα σταθεί αρωγός στην αποκατάσταση των συνεπειών της καταστροφής την επόμενη μέρα”.
in.gr
- Συνεχίζει τις μεταγραφές η Βιλερμπάν – Πάει για Μπολομπόι και Μιλς
- Νέα σενάρια στο Μεξικό: «Στο 50-50 οι πιθανότητες για Πινέδα και ΑΕΚ»
- Ιστορική εμπορική συμφωνία μεταξύ Παρί και Nike
- Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 10 ακριβότεροι ποδοσφαιριστές από τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442