Ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις ανακοίνωσε ο Βασιλειάδης
Ολες οι ομοσπονδίες και οι Ενώσεις της χώρας καλούνται να τηρήσουν ενός
λεπτού σιγή στο σύνολο των αθλητικών εκδηλώσεων, που θα διεξαχθούν μέχρι
τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στη μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών στη
Δυτική Αττική. Αυτή την απόφαση έλαβε ο Υφυπουργός Πολιτισμού
και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ότι η
αθλητική ηγεσία θα σταθεί αρωγός στην αποκατάσταση των συνεπειών της
καταστροφής από τις πλημμύρες.
Ολες οι ομοσπονδίες και οι Ενώσεις της χώρας καλούνται να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στο σύνολο των αθλητικών εκδηλώσεων, που θα διεξαχθούν μέχρι τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στη μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών στη Δυτική Αττική.
Αυτή την απόφαση έλαβε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ότι η αθλητική ηγεσία θα σταθεί αρωγός στην αποκατάσταση των συνεπειών της καταστροφής από τις πλημμύρες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η οικογένεια του αθλητισμού πενθεί για την τραγωδία που έπληξε τους αδικοχαμένους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους στη Δυτική Αττική. Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη καλούνται όλες οι αθλητικές Ομοσπονδίες και Ενώσεις να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις της χώρας, μέχρι και τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. Η αθλητική Ηγεσία θα σταθεί αρωγός στην αποκατάσταση των συνεπειών της καταστροφής την επόμενη μέρα”.
Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρεται σε ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος φέρεται όμως διατεθειμένος να μείνει στην ΑΕΚ.
Στο +4 από τον 13ο Πανσερραϊκό και στο +5 από την 14η ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τη νίκη του κόντρα στα «λιοντάρια» – Αποτελέσματα, βαθμολογία και οι τελευταίες δύο αγωνιστικές των πλέι άουτ της Super League.
Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 1-0 τον Πανσερραϊκό για την 8η αγωνιστική των play-out και πλέον βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη με δύο ματς να απομένουν.