Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάνοπλη η παρουσία της Mercedes-Benz στην έκθεση Αυτοκίνηση-Fisikon 2017

Πάνοπλη η παρουσία της Mercedes-Benz στην έκθεση Αυτοκίνηση-Fisikon 2017

Η Μercedes-Benz Ελλάς δίνει το παρών στην έκθεση Αυτοκίνηση-Fisikon για την οποία επεφύλαξε την πανελλαδική πρεμιέρα της X-Class και την οποία πλαισίωσε με σύσσωμη την γκάμα της.

Η παρουσία της Mercedes-Benz Ελλάς στην έκθεση, Αυτοκίνηση-Fisikon η οποία πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας από 11-19 Νοεμβρίου, είναι και φέτος πληθωρική, ίσως μάλιστα περισσότερο από άλλες χρονιές καθώς πλην των εγνωσμένου premium κύρους προτάσεων της γερμανικής φίρμας, το εκθεσιακό «ρόστερ» περιλαμβάνει και την πανελλήνια πρώτη ενός μοντέλου το οποίο αποτελεί πρεμιέρα και για την ίδια την Mercedes-Benz.

Ο λόγος φυσικά για την X-Class το πρώτο pickup της γερμανικής φίρμας το οποίο φιλοδοξεί να εισαγάγει την έννοια του premium στην σκληροτράχηλη αυτή κατηγορία, και η οποία αποκαλύφθηκε σε επίσημη πρώτη ενώπιον του ελληνικού κοινού με τη βοήθεια του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος έκανε τα αποκαλυπτήρια της X-Class, στα εγκαίνια της έκθεσης.

Εκτός της πληθωρικής X-Class και με αφορμή τα 50 χρόνια AMG στα περίπτερα 7 και 8 του ολυμπιακού κέντρου ξιφασκίας οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις αντίστοιχες εκδόσεις επιδόσεων των C-Class Coupe, GLC Coupé και GLE Coupé με την υπογραφή του Affalterbach.

Από την έκθεση δεν θα μπορούσε να λείπει η γκάμα των δημοφιλών μικρών της γερμανικής φίρμας με τις A-Class, B-Class, CLA και GLA που δίνουν το παρών σε όλο το… αλφαβητικό τους εύρος, ενώ, στο περίπτερο της γερμανικής φίρμας θα συναντήσει κανείς επίσης τις παραδοσιακές αξίες των νέων E-Class Cabrio και S-Class οι οποίες δίνουν το στίγμα της διαμόρφωσης του μέλλοντος, αποτελώντας την επιτομή της σύγχρονης πραγματικότητας της πολυτέλειας και τεχνολογίας αλλά και ταυτόχρονα τον οδικό χάρτη για την εξέλιξη των υπολοίπων μοντέλων της φίρμας.
H πολύπλευρη παρουσία της Mercedes-Benz, συμπληρώνεται από τις ηλεκτροκίνητες εκδόσεις της νέας γενιάς των smart fortwo & forfour electric drive τα οποία αναλαμβάνουν να αποτυπώσουν το αύριο της αστικής πλευράς της αυτοκίνησης υπακούοντας σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον σκεπτικό χάρη στις μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Παράλληλα, όσοι επισκεφθούν την έκθεση θα έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν στοιχεία και πληροφορίες από τους εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων της φίρμας, προκειμένου να πληροφορηθούν για όλες τις υπηρεσίες που συνοδεύουν τα αυτοκίνητα Mercedes-Benz καθώς και για τις μοναδικές ευκαιρίες ενοικίασης της υπηρεσίας StarRent Mercedes-Benz & smart Rentals.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024