Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Μήνυμα παραμονής» από τον Σκίμπε

«Μήνυμα παραμονής» από τον Σκίμπε

Τη βεβαιότητά του πως θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κροατία, ο Μίκαελ Σκίμπε.

Τη βεβαιότητά του πως θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κροατία, ο Μίκαελ Σκίμπε.

Για τον αποκλεισμό: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Μετά από 12 καλά ματς στα προκριματικά είχαμε ένα κακό ματς στο Ζάγκρεμπ και δυστυχώς δεν θα πραγματοποιήσουμε το όνειρό ματς, να πάμε στην Ρωσία. Είμαι περήφανος γιατί η ομάδα έκανε μια τέτοια πορεία, δείξαμε σε όλους τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε ανταγωνιστικοί. Είμαι απογοητευμένος για την απίστευτη τιμωρία του Μανωλά και είδαμε σήμερα πόσο διαφορετική θα ήταν η ομάδα. Όπως και το γεγονός πως δεν υπήρξε ο Τοροσίδης στο πρώτο παιχνίδι που ήταν τραυματίας. Δεν είμαι, όμως, ευχαριστημένος που δεν σκοράρουμε αρκετά. Είχαμε το καλοκαίρι την ατυχία με τον Μήτρογλου που ήταν τραυματίας. Ο Δώνης, επίσης, τώρα ήταν τραυματίας και είχαμε πρόβλημα στην επίθεση».

Για τη βοήθεια του κόσμου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε πολύς κόσμος, μας υποστήριξε και στα 90 λεπτά. Από την άλλη μεριά, η ομάδα μου έδωσε τα πάντα για να επιστρέψει στην κανονικότητα και να κάνει ξανά χαρούμενο τον κόσμο, μετά την τελευταία θέση που είχε πάρει στον όμιλο πριν δύο χρόνια. Παίζαμε με δύο και τρεις χιλιάδες στο Καραϊσκάκη στα πρώτα ματς των προκριματικών και τώρα αποδείξαμε ότι είμαστε ξανά εδώ, είμαστε δυνατοί, ανταγωνιστικοί».

Για τη δική του παρουσία στον πάγκο της εθνικής: «Όλοι μας αποτύγχαμε. Πρέπει να πατήσουμε την επανεκκίνηση. Είμαστε σε καλό δρόμο, όμως. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσω στον πάγκο, έχω πολύ καλή σχέση με την Ομοσπονδία και κυρίως με τους παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι θα πορευτουμε παρεα για τα δύο επόμενα χρόνια και ελπίζω και πιστεύω πως θα προκριθούμε στο επόμενο Euro. Έπρεπε να φτιάξω ξανά μια ανταγωνιστική ομάδα. Και το έκανα, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό. Στα φιλικά με Ολλανδία και Αυστραλία δείξαμε ότι είμαστε ξανά εδώ. Το πρόβλημα της εθνικής μας είναι ότι δεν φτιάχνουμε ευκαιρίες και σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε κυρίως. Είναι δύσκολο να βρούμε παίκτες όπως ο Μήτρογλου ας πούμε, δεν υπάρχουν αρκετοί Έλληνες επιθετικοί. Στις ελληνικές ομάδες δεν υπάρχουν πολλοί επιθετικοί που να είναι Έλληνες. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ήρθαν κάποιοι νέοι πάικτες που είναι πολύ καλοί, όπως ο Δώνης που είναι πολύ ταλαντούχος και ένας ταχύτατος επιιθετικός. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024