Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χοντρό» επεισόδιο Βράνιες-Χιμένεθ στα Σπάτα

«Χοντρό» επεισόδιο Βράνιες-Χιμένεθ στα Σπάτα

Μεγάλη ένταση φαίνεται πως υπήρξε κατά το φιλικό της ΑΕΚ με την Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα, την Πέμπτη, με πρωταγωνιστές τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Ογκνιέν Βράνιες! Όπως αναφέρουν Μέσα της Σερβίας ο στόπερ της Ένωσης επιτέθηκε φραστικά στον προπονητή του και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, όταν ο τελευταίος τον αντικατέστησε μετά… παρατηρήσεων, λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του εν λόγω φιλικού.

Μεγάλη ένταση φαίνεται πως υπήρξε κατά το φιλικό της ΑΕΚ με την Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα, την Πέμπτη, με πρωταγωνιστές τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Ογκνιέν Βράνιες!

Όπως αναφέρουν Μέσα της Σερβίας ο στόπερ της Ένωσης επιτέθηκε φραστικά στον προπονητή του και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, όταν ο τελευταίος τον αντικατέστησε μετά… παρατηρήσεων, λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του εν λόγω φιλικού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας zurnal.rs, μάλιστα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 27χρονος αμυντικός να ζητήσει τον λόγο από τον Χιμένεθ με πολύ άσχημο τρόπο και έχοντας χάσει τελείως την ψυχραιμία του!

Το ρεπορτάζ τονίσει επίσης πως ο Βράνιες επιχείρησε να κινηθεί προς το μέρος του προπονητή του, όμως τον συγκράτησαν συμπαίκτες και άνθρωποι της ομάδας.

Ο Βράνιες αμέσως μετά από αυτή του την «έκρηξη» φέρεται να έδειξε μετανιωμένος, συνομιλώντας με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκο Λυμπερόπουλο, ενώ στην προπόνηση της Δευτέρας, θα απολογηθεί και ενώπιον όλης της ομάδας.

Χωρίς πάντως να είναι σίγουρο πως θα «γλιτώσει» το πρόστιμο, βάσει των όσων προβλέπει και ο εσωτερικός κανονισμός της ΑΕΚ, που υπογράφηκε πρόσφατα.

in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024