Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έβαλε τα... κλάματα ο Νεϊμάρ [Βίντεο]

Έβαλε τα… κλάματα ο Νεϊμάρ [Βίντεο]

Την συναισθηματική «έκρηξη» του Νεϊμάρ, προκάλεσαν τα όσα έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα, περί αποχώρησης του Βραζιλιάνου απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν λόγω κακών σχέσεων με τον Έμερι και τον Καβάνι. Αρκετά επίσης έχουν ακουστεί και για κακές σχέσεις του παίκτη με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Βραζιλίας, Τίτε και ο Νεϊμάρ έβαλε τα κλάματα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ιαπωνία. Δείτε το βίντεο...

Την συναισθηματική «έκρηξη» του Νεϊμάρ, προκάλεσαν τα όσα έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα, περί αποχώρησης του Βραζιλιάνου απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν λόγω κακών σχέσεων με τον Έμερι και τον Καβάνι.

Αρκετά επίσης έχουν ακουστεί και για κακές σχέσεις του παίκτη με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Βραζιλίας, Τίτε και ο Νεϊμάρ έβαλε τα κλάματα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ιαπωνία.

«Θέλω να μην πιστεύετε ότι ακούγεται. Περνώ καλά στο Παρίσι και δεν έχω σκεφτεί να φύγω. Διάβασα ότι θέλω να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα, επειδή δεν έχω καλές σχέσεις με τον Έμερι και τον Καβάνι. Δεν ισχύει τίποτε, πολύ απλά συνεχίζω στην Παρί» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος άσος.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο προπονητής της Βραζιλίας, ο οποίος μίλησε με «θερμά» λόγια για τον διεθνή άσο της Παρί. Εκείνη τη στιγμή ο Νεϊμάρ «λύγισε» βάζοντας τα κλάματα, κάτι που φανερώνει τη συναισθηματική φόρτιση στην οποία βρίσκεται ο λατινοαμερικάνος το τελευταίο διάστημα.

Δείτε τον Νεϊμάρ να «λυγίζει» προς το τέλος του βίντεο:

in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024