Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την τιμωρία της ΑΕΚ ζητά ο Ολυμπιακός

Την τιμωρία της ΑΕΚ ζητά ο Ολυμπιακός

Επίσημη καταγγελία για τα επεισόδια πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ΑΕΚ-ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ έκαναν οι «ερυθρόλευκοι», ζητώντας την τιμωρία των γηπεδούχων.

Την τιμωρία της ΑΕΚ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ΟΑΚΑ πριν από την έναρξη του «ντέρμπι των Δικεφάλων» ζητά ο Ολυμπιακός, με επίσημη καταγγελία που κατέθεσε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» προσκόμισαν οπτικό υλικό και βίντεο από τα επεισόδια των οπαδών των γηπεδούχων με τις αστυνομικές δυνάμεις και ζητούν την αφαίρεση τριών βαθμών από την ΑΕΚ, τιμωρία της έδρας για 2-4 αγωνιστικές και επιβολή προστίμου 50.000 έως 250.000 ευρώ.

«Να προβείτε άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΚ και να της επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές για τις άνω πειθαρχικές παραβάσεις» αναφέρει η καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Παράλληλα, οι «Πειραιώτες» ζητούν την τιμωρία τόσο του διαιτητή, όσο και του παρατηρητή της αναμέτρησης, σε περίπτωση που δεν έχουν σημειώσει τα γεγονότα στο φύλλο αγώνα. «Να προβείτε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διωχθούν πειθαρχικά ο διαιτητής και ο παρατηρητής του αγώνα σε περίπτωση κατά την οποία δεν έχουν αποτυπώσει με ακρίβεια τα ως άνω πραγματικά περιστατικά στις οικίες εκθέσεις τους, ως όφειλαν με βάση τις κείμενες διατάξεις» υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά.

in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024