Ποδόσφαιρο με τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα ο
οποίος βρίσκεται από χθες, στο Καράκας, θα παίξει εντός της ημέρας ο
πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο. Όπως έγινε γνωστό, ο Μαραντόνα
υπέγραψε συμβόλαιο με τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο για την παραγωγή
εκπομπής κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλλου που θα γίνει στη Ρωσία
το 2018.

«Θα παίξω υπό τη διεύθυνση του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, πίσω, στην άμυνα. Είμαι καλός στην άμυνα και στην εκτέλεση των πέναλτι», δήλωσε ο Μαδούρο, ενώ παρίστατο σε επίσημη τελετή στην οποία ήταν και ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Νωρίτερα, ο Μαραντόνα υπέγραψε συμβόλαιο στο Καράκας με το τηλεοπτικό δίκτυο Telesur για την παραγωγή μιας εκπομπής κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη Ρωσία.

Η τηλεοπτική εκπομπή θα ονομαστεί «Από το χέρι του 10» θυμίζοντας έτσι το γκολ που έβαλε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1986 στο Μεξικό χρησιμοποιώντας το χέρι του χωρίς να γίνει αντιληπτό. Η φανέλα του Μαραντόνα είχε τον αριθμό 10.
Ο Μαραντόνα είχε ήδη συνεργαστεί με το Telesur κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία το 2014.

Δηλώνει στρατιώτης της μπολιβαριανής επανάστασης

Ενώ η Βενεζουέλα διανύει από τον Απρίλιο σοβαρή πολιτική κρίση και βρίσκεται απομονωμένη στη διεθνή σκηνή, ο Μαραντόνα έστειλε στις αρχές Αυγούστου μήνυμα υποστήριξης στον Μαδούρο δηλώνοντας πρόθυμος να είναι «στρατιώτης» της μπολιβαριανής επανάστασης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας