Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απογοητεύει τους Γάλλους ο Μακρόν

Απογοητεύει τους Γάλλους ο Μακρόν

Το 37% των Γάλλων δηλώνει απογοητευμένο από την κυβέρνηση Μακρόν, έναντι ποσοστού 12% που στηρίζει τις πολιτικές της γαλλικής κυβέρνησης.

Απογοητευμένοι από το κυβερνητικό έργο και τις πολιτικές του Εμανουέλ Μακρόν δηλώνουν οι Γάλλοι, έξι μήνες μετά την ανάληψη της προεδρίας, όπως προκύπτει από νεότερη σφιγμομέτηρηση της εταιρείας Elabe για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου BFM.

Σύμφωνα με αυτή, μόλις το 12% των ερωτηθέντων χαρακτηρίζει το έργο του Εμανουέλ Μακρόν στην προεδρία ικανοποιητικό, ενώ το 37% δηλώνει απογοητευμένο. Το 50% θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς για να κρίνει τα επιτεύγματα του αρχηγού του γαλλικού κράτους.

Ο πρώην τραπεζίτης δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Γάλλων που δηλώνουν ανήσυχοι για τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί στα εργασιακά, το πρώτο δηλαδή μεγάλο πολιτικό μέτρο της πενταετίας του. Κυρίως όμως, δηλώνουν δυσαρέσκεια για τις φορολογικές ελαφρύνσεις που ευνονούν σε μεγάλο βαθμό τους πλουσιότερους φορολογούμενους στη χώρα και για τις οποίες, έχει ανοίξει μέτωπο με την Αριστερά, τα συνδικάτα, τους δημόσιους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους.

Η δημοσκόπηση της Elabe πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από τις 3 έως τις 4 Νοεμβρίου 2017, σε δείγμα 1.002 ατόμων, ηλικίας άνω των 18 ετών.

in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024