Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέοι «ύμνοι» του Κόμπι Μπράιαντ για τον Greek Freak [Βίντεο]

Νέοι «ύμνοι» του Κόμπι Μπράιαντ για τον Greek Freak [Βίντεο]

Ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς Κόμπι Μπράιαντ έπλεξε για μια ακόμα φορά το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, λέγοντα πως είναι ένας από τους παίκτες που έχει το ίδιο πάθος με τον ίδιον για το μπάσκετ.

Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία των Λος Άντζελες Λέικερς και του NBA γενικότερα. Ο λόγος για τον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος άφησε το μαγικό κόσμο του δημοφιλούς πρωταθλήματος, ωστόσο δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με το μπάσκετ και να παρακολουθεί το NBA από κοντά.

Μιλώντας σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο «Black Mamba» όπως ήταν το παρατσούκλι του, αναφέρθηκε στους παίκτες που ξεχωρίζει ο ίδιος και οι οποίοι έχουν το ίδιο πάθος με αυτόν για την πορτοκαλί μπάλα.

«Η νοοτροπία του Mamba (Mamba Mentality), δεν είναι μια στάση, αλλά ο τρόπος ζωής που κάνεις, κατά τον οποίο προσπαθείς να κάνεις καλύτερη την κάθε ημέρα που ζεις. Δεν είναι κάτι που κάνεις με νταηλίκι ή κάτι σαν αυτό, αλλά ο πιο απλός τρόπος του να γίνεις καλύτερος σε ό,τι και αν κάνεις» σημείωσε ο Κόμπι Μπράιαντ.



Έτσι, επέλεξε δύο αθλητές που αγωνίζονται στο NBA και οι οποίοι του… θυμίζουν τον ίδιο: τον Κάιρι Ίρβινγκ των Μπόστον Σέλτικς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς, σημειώνοντας πως «δουλεύουν πολύ σκληρά για να το καταφέρουν αυτό. Βλέπεις τη βελτίωσή τους σε κάθε τους παιχνίδι μέσα από αυτό. Αυτό είναι το Mamba Mentality, να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος κάθε ημέρα».

Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς κάνει αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως «ο ουρανός είναι το ταβάνι του», σημειώνοντας πως έχει ένα ξεχωριστό ταλέντο και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ενώ πριν την έναρξη της σεζόν του NBA τον είχε προκαλέσει να βγει MVP φέτος.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024