Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ετοίμαζαν απόδραση των «εγκεφάλων»

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ετοίμαζαν απόδραση των «εγκεφάλων»

Σχέδιο απόδρασης των τριών Αλβανών που θεωρούνται ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είχε οργανώσει η «αλβανική μαφία» κατά την προσαγωγή τους στο Εφετείο. Για εκεί προορίζονταν τα όπλα στο σπίτι του 32χρονου στην Καλλιθέα.

Την απόδραση των κρατουμένων στον Κορυδαλλό, ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στα Εξάρχεια, προετοίμαζε η «αλβανική μαφία» όπως αποκαλύπτουν τα νέα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το Βήμα, τα όπλα, τα εκρηκτικά και οι αστυνομικές στολές προορίζονταν για την επιχείρηση που επρόκειτο να εκτελεστεί κατά τη διάρκεια της μεταγωγής των κρατουμένων στο Εφετείο Αθηνών για την εκδίκαση της υπόθεσης της απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου.

Όπως φαίνεται, οι τρεις Αλβανοί που θεωρούνται από τις αρχές ως «εγκέφαλοι» του κυκλώματος των αλβανών κακοποιών είχαν συγκεντρώσει ένα «στρατό» 200 Αλβανών, οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε κίνηση που αποφάσιζαν.

Μέρος του «στρατού» ήταν και οι δύο δράστες της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ο 32χρονος που έχει συλληφθεί από την Αστυνομία, είχε απασχολήσει τις Αρχές από τη διετία 2006-2007 όταν και είχε συλληφθεί για βιασμούς και κλοπές.

Ο δεύτερος δράστης της δολοφονίας του ποινικολόγου και ο οποίος έχει διαφύγει στην Αλβανία, είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν ληστείες τραπεζών, ενώ φέρεται να είχε συμφωνήσει με τους ηθικούς αυτουργούς για την ενέργεια εναντίον του Ζαφειρόπουλου από τον Σεπτέμβριο.

Αυτό που δεν μπορούν να αποκλείσουν οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής, είναι οι τρεις αλβανοί κακοποιοί που θεωρούνται ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου, να έχουν προγραμματίσει και νέα επίθεση που να σχετίζεται με την υπόθεση που θα εκδικαστεί σήμερα στο Εφετείο και έχει να κάνει με το «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου κατ’εντολή του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου.

Θυμίζουμε άλλωστε, πως η συζήτηση των δύο δραστών με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο λίγο πριν τον πυροβολισμό που του στοίχισε τη ζωή, επικεντρώθηκε στο συγκεκριμένο πρόσωπο, από το οποίο οι τρεις Αλβανοί ζητούν περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024