Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποφυλακίστηκαν Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τζοχατζοπούλου

Αποφυλακίστηκαν Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τζοχατζοπούλου

Αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Βίκυ Σταμάτη. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου επέστρεψε στη φυλακή την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου. Πηγές αναφέρουν ότι λίγες ώρες αργότερα αποφυλακίστηκε και η κόρη του Ακη Τσοχατζοπουλου, Αρετη, απο το σοφρωνιστικό κατάστημα του Ελαιώνα Θηβων.

Αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Βίκτυ Σταμάτη. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου επέστρεψε στη φυλακή την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου.

Πηγές αναφέρουν ότι λίγες ώρες αργότερα αποφυλακίστηκε και η κόρη του Ακη Τσοχατζοπουλου, Αρετη, απο το σοφρωνιστικό κατάστημα του Ελαιώνα Θηβων. Στην Αθήνα τη συνοδεύει ο αδελφός της Αλέξανδρος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Φραγκίσκο Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη αποφυλακίστηκε καθώς είχε εκτίσει μέρος της ποινής της στην οποία συνυπολογίστηκαν και οι μέρες κράτησής της στο Δρομοκαΐτειο, που σύμφωνα με τον νόμο κάθε ημέρα μετρά για δύο. Ως εκ τούτου, με βάση και τον νόμο Παρασκευόπουλου η κατηγορούμενη αιτήθηκε και τελικά έγινε δεκτό το αίτημα για την αποφυλάκισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σχετικά έγγραφα ήταν έτοιμα – από τη Γραμματεία του Κoρυδαλλού και εστάλησαν με fax – από την Παρασκευή, ωστόσο δεν ήταν δυνατό τελικά να τηρηθούν οι απαιτούμενοι χρόνοι που θα της επέτρεπαν να βρεθεί σπίτι της νωρίτερα.

Λίγο πριν τις 16:00 η κ. Σταμάτη βγήκε από τις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα, επιβιβάστηκε σε ταξί και πήγε στο σπίτι της στο Χαλάνδρι.

in.gr

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024