Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπάγερν έφυγε νικήτρια από τη Βεστφαλία

Η Μπάγερν έφυγε νικήτρια από τη Βεστφαλία

Η Μπάγερν ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία, στην 11η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα της Βαυαρίας επικράτησε με 3-1. 

Η Μπάγερν ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία, στην 11η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα της Βαυαρίας επικράτησε με 3-1, ωστόσο, η φάση που σημάδεψε τον αγώνα είναι ο τραυματισμός του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο Ελληνας αμυντικός αποχώρησε τραυματίας στο 42’, όταν ο Κομάν τον πάτησε με τις τάπες στο δεξί αστράγαλο.

Σε ό,τι αφορά το ματς, ο Ρόμπεν στο 17’ άνοιξε το σκορ και στο 37’ ο Λεβαντόφσκι έκανε το 2-0. Στο 67’ ο Αλάμπα ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ η Ντόρτμουντ μείωσε με τον Μπάρτρα στο 88’.

Η Μπάγερν παραμένει έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Ντόρτμουντ έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο ματς (τρεις ήττες και μία ισοπαλία). Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Πέτερ Μπος στα πρώτα πέντε ματς του πρωταθλήματος δεν είχε δεχτεί γκολ, ενώ στα επόμενα έξι δέχτηκε 14 και ήδη έχει μείνει έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή.

in.gr

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024