Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσαν Σταμάτη και Τσοχατζοπούλου

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσαν Σταμάτη και Τσοχατζοπούλου

Αίτηση αποφυλάκισης ταυτόχρονα με την άφιξη τους στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών, κατέθεσαν η Βίκυ Σταμάτη και η κόρη του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Αρετή Τσοχατζοπούλου οι οποίες καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 8 ετών για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογη κίνηση πρόκειται να γίνει και από τον Άκη Τσοχατζοπουλο, ο οποίος το πρωί πέρασε την πόρτα των φυλακών Χαλκίδας.

Αίτηση αποφυλάκισης ταυτόχρονα με την άφιξη τους στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών, κατέθεσαν η Βίκυ Σταμάτη και η κόρη του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Αρετή Τσοχατζοπούλου οι οποίες καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 8 ετών για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.

Οι δύο γυναίκες οι οποίες μεταφέρθηκαν σήμερα στις φυλακές Ελαιώνα, υπέβαλαν αίτηση για την υφ’ όρον απόλυσή τους, τονίζοντας ότι έχουν εκτίσει μέρος της ποινής τους και πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται για να αποφυλακιστούν με όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογη κίνηση πρόκειται να γίνει και από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος το πρωί πέρασε την πόρτα των φυλακών Χαλκίδας.

Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού προτίθενται να προχωρήσουν σε αίτηση για υφ’ όρον απόλυση και του Άκη Τσοχατζόπουλου, αξιοποιώντας τις ευεργετικές διατάξεις που προβλέπονται στο νόμο Παρασκευόπουλο για υπέργηρους καταδίκους, σε συνδυασμό μάλιστα με την επίκληση των σοβαρότατων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός.

Ελευθερία Κόλλια

in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024