Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τροπολογία για τους εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής

Τροπολογία για τους εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής

Τη δυνατότητα του υπουργού Παιδείας, να καθορίζει τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις των εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής, στα σχολεία της γενικής ή επαγγελματικής εκπαίδευσης, προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε.

Τη δυνατότητα του υπουργού Παιδείας, να καθορίζει τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις των εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής, στα σχολεία της γενικής ή επαγγελματικής εκπαίδευσης, προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τις Βυζαντινές και Μεταβυζαντινές Σπουδές.

Σημειώνεται πως μέχρι τώρα, ο υπουργός μπορούσε να καθορίσει τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις των εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής, (καθώς και του ειδικού εκπαιδευτικού και ειδικού βοηθητικού προσωπικού), είτε στις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, είτε στα κέντρα διάγνωσης και υποστήριξης ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών.

Με την τροπολογία που κατέθεσε απόψε το υπουργείο Παιδείας, προτείνεται η επέκταση της εξουσιοδότησης αυτής του υπουργού, και σε όσους από τις παραπάνω κατηγορίες προσωπικού, υπηρετούν στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια γενική ή επαγγελματική εκπαίδευση.

in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024