ΗΠΑ: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο της Γιούτα
Τουλάχιστον ένας έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου της Γιούτα των ΗΠΑ.
Τουλάχιστον ένας έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου της Γιούτα των ΗΠΑ.
Η αστυνομία αναζητά έναν ένοπλο, ο οποίος περιγράφεται ως λευκός άντρας, με μαύρη περιβολή και τατουάζ στο πρόσωπο του, διέφυγε και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.
Η τοπική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος είναι o 24χρονος Όστιν Μπουτέιν, και περιγράφεται ως οπλισμένος και επικίνδυνος.
Suspect in U of U Homicide is Austin Boutain, 24. Considered armed and dangerous. pic.twitter.com/hL7dZu7D8v
— SLC Police Dept. (@slcpd) October 31, 2017
Σύμφωνα με δηλώσεις αστυνομικού στην εφημερίδα «Salt Lake Tribune», η αστυνομία έλαβε αναφορές για έναν άντρα που δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι ενώ τουλάχιστον «ένας άνθρωπος είναι νεκρός» από το περιστατικό αυτό.
Το πανεπιστήμιο εξέδωσε προειδοποίηση προς τους σπουδαστές του προκειμένου να μην μετακινούνται και να παραμείνουν εντός των εστιών τους.
Police: 1 dead after shooting near University of Utah https://t.co/I5VA13hjY8 #pdx pic.twitter.com/GlOqaGgx53
— PDX News Now (@pdxnewsnow) October 31, 2017
Police: 1 dead after shooting near University of Utah https://t.co/I5VA13hjY8 #pdx pic.twitter.com/GlOqaGgx53
— PDX News Now (@pdxnewsnow) October 31, 2017
ΑΠΕ/Xinhua,in.gr
- ΗΠΑ: Η ICE του Τραμπ συνεχίζει τις εν ψυχρώ δολοφονίες, τέσσερις νεκροί σε έναν χρόνο – Η διαβόητη δράση της
- Τρομοκρατία: Οι δολοφονίες δεν άλλαξαν ποτέ την ιστορία του κόσμου
- H άνοια κοστίζει στην Ευρώπη εκατοντάδες δισ. τον χρόνο – Τα περισσότερα τα πληρώνουν οι οικογένειες
- Φωτιά σε διαμέρισμα στον Άγιο Ελευθέριο
- Θεσσαλονίκη: Οδύνη στην κηδεία της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Επιστολή του Δημάρχου Πειραιά στον Πρωθυπουργό για την υπογειοποίηση των Γραμμών του ΗΣΑΠ
- Ανδρουλάκης: Να κλείσει ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών, της τοξικότητας, της διαφθοράς και της ατιμωρησίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442