Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Συνελήφθη ύποπτος για το φόνο Ζαφειρόπουλου

Συνελήφθη 32χρονος, αλβανός υπήκοος, δραπέτης φυλακών, ως ύποπτος για το φόνο του 52χρονου δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Η σύλληψη έγινε στην περιοχή του Νομού Αχαΐας. Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι Ρομά, βρέθηκε σε σπίτι σε οικισμό Ρομά, ενώ ετοιμαζόταν να φύγει για Αλβανία, είτε απευθείας είτε μέσω Ιταλίας. Ο δεύτερος από τους δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες πρόλαβε και διέφυγε στην Αλβανία, αλλά είναι γνωστά τα στοιχεία του και αναζητείται.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται 32χρονος, Αλβανός υπήκοος, δραπέτης φυλακών, ύποπτος για το φόνο του 52χρονου δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Η σύλληψη έγινε στην Πάτρα το περασμένο Σάββατο.

Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι Ρομά, βρέθηκε σε σπίτι σε οικισμό Ρομά, ενώ ετοιμαζόταν να φύγει για Αλβανία, είτε απευθείας είτε μέσω Ιταλίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, είχαν ακριβείς πληροφορίες για τους δύο δράστες της δολοφονίας και τις κινήσεις του και εντόπισαν τον 32χρονο, καθώς αναζητούσε τρόπο να φύγει από την Ελλάδα. Καθώς διαπιστώθηκε ότι είναι δραπέτης των φυλακών, κρατήθηκε μέχρι να συμπληρωθούν τα στοιχεία σε βάρος του.

Ο δεύτερος από τους δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόλαβε και διέφυγε στην Αλβανία, αλλά είναι γνωστά τα στοιχεία του και αναζητείται.

Απομένει να συμπληρωθούν κάποια κενά για τους ηθικούς αυτουργούς για να κλείσει ολοκληρωτικά η υπόθεση, για την οποία θα γίνουν αύριο, Τετάρτη, ανακοινώσεις από την Ασφάλεια.

Σύμφωνα με μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι τρεις βαρυποινίτες που μεταφέρθηκαν χτες, Δευτέρα, στην Ασφάλεια από τις φυλακές Κορυδαλλού θεωρούνται ύποπτοι ως «μεσάζοντες», που «νοίκιασαν» τους δύο Αλβανούς για λογαριασμό άλλων κακοποιών της αλβανικής μαφίας, προκειμένου να πιέσουν τον δικηγόρο, ώστε να μεσολαβήσει σε πελάτη του να τους δώσει χρήματα που τους χρωστούσε, για «βρώμικη» δουλειά που έκαναν για λογαριασμό του.

Οι δύο Αλβανοί όμως δολοφόνησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, με αποτέλεσμα να πάρει άλλη τροπή η υπόθεση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024