Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μάνταλος – Χάνει τη χρονιά

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μάνταλος – Χάνει τη χρονιά

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ρήξη χιαστού και επιβεβαιώθηκαν σήμερα μετά από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε.

Οι φόβοι, δυστυχώς, επαλήθεύτηκαν και ο Πέτρος Μάνταλος αποχαιρετά πρόωρα την εφετινή σεζόν. Ο αρχηγός της ΑΕΚ τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι στο ματς με τον Πανιώνιο (29/10) στη Νέα Σμύρνη και μάλιστα στη φάση από την οποία ξεκίνησε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση (0-1) στο 81ο λεπτό. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ρήξη χιαστού και επιβεβαιώθηκαν σήμερα μετά από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε.

Είναι τεράστιο το πλήγμα για την ΑΕΚ, αλλά και για την εθνική μας ομάδα που σε λίγες ημέρες δίνει τον «υπέρ πάντων αγώνα» για να προκριθεί στους τελικούς του Μουντιάλ 2018, αντιμετωπίζοντας την Κροατία στα play off. Το διάστημα αποθεραπείας υπολογίζεται στους έξι μήνες κάτι που σημαίνει ότι ο αρχηγός της Ενωσης θα παίξει ξανά στην αγωνιστική περίοδο 2018/19. Για τον Μάνταλο είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 2,5 χρόνια που παθαίνει ανάλογη «ζημιά». Η προηγούμενη ήταν στο δεξί πόδι, στις 11 Μαρτίου 2015 σε αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Τότε, τουλάχιστον, έβγαλε μεγάλο μέρος της αποθεραπείας του το καλοκαίρι δουλεύοντας ατομικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και επέστρεψε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2015.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας, Πέτρος Μάνταλος, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης επιβεβαίωσε την αρχική ιατρική διάγνωση για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

Ο Πέτρος Μάνταλος θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού στο Ιατρικό Κέντρο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024