Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βούλτεψη: Η κυβέρνηση συγκρίνει τον κακό της εαυτό με τον χειρότερό της εαυτό

Βούλτεψη: Η κυβέρνηση συγκρίνει τον κακό της εαυτό με τον χειρότερό της εαυτό

Στην κυβέρνηση «συγκρίνουν τον κακό τους εαυτό με τον χειρότερό τους εαυτό» υποστηρίζει η βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Οικονομία.

Στην κυβέρνηση «συγκρίνουν τον κακό τους εαυτό με τον χειρότερό τους εαυτό» υποστηρίζει η βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Οικονομία.

Σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η κ. Βούλτεψη σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στην Οικονομία λέει χαρακτηριστικά ότι «ιδρώνουμε για να φτάσουμε στο 2014», ενώ σε ότι αφορά την διαδικασία της γ’ αξιολόγησης λέει, «ένα τους ζητούν και δέκα δίνουν. Θα κάνουν μερικά ηρωικά και θα σαλπίσουν υποχώρηση».

Αναφορικά με την διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα σημειώνει ότι «δεν θα μιλήσω προσωπικά, ούτε προσωποποιημένα. Τα κόμματα είναι οργανωμένοι θεσμοί με πολιτικές στοχεύσεις και στρατηγικές τις οποίες όλοι -αρχηγός, βουλευτές, στελέχη – συνδιαμορφώνουν και συνομολογούν μέσα στα θεσμικά τους όργανα».

Ενώ αναφερόμενη στο πρόγραμμα της ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι, δεν θα προχωρήσει σε περικοπές σε νευραλγικούς τομείς του Δημοσίου όπως η Υγεία και η Παιδεία, «ωστόσο, η συνεργασία του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα, με κανόνες και έλεγχο, έχει αποδειχθεί επωφελής για το κοινωνικό σύνολο».

Τέλος, σχολιάζοντας το πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ λέει με νόημα «ούτε στο νυχάκι του Σαμαρά το ταξίδι Τσίπρα» και προσθέτει ότι «είναι ντροπή να μιλούν για «διεθνή απομόνωση» επί της κυβέρνησης της ΝΔ».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024