Μέχρι τις 21 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη το «Γ. Αβέρωφ»
Μέχρι τις 21 Νοεμβρίου θα παραμείνει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ», προκειμένου να το επισκεφθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να το επισκεφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.
Όπως ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος η απόφαση πάρθηκε για να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα των σχολείων και των πολιτών, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους πολίτες «για την πραγματικά αμέριστη αγάπη και το ενδιαφέρον που έδειξαν για το πλοίο της απελευθέρωσης, τη ναυαρχίδα του ελληνικού Στόλου, που δεν υπέστειλε ποτέ την ελληνική σημαία».
in.gr
- Το επετειακό σήμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια του συλλόγου (vid)
- Επιζώσα του Έπσταϊν προς Μελάνια Τραμπ: «Ίσως ήρθε η ώρα να καταθέσετε κι εσύ και ο σύζυγός σου»
- Νέα Αριστερά: Η πτώση του Όρμπαν δεν αρκεί – Δεν συνιστά προοδευτική στροφή η νίκη Μάγιαρ
- Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα προτείνει προσωρινά μέτρα για την αύξηση των τιμών ενέργειας στις 22 Απριλίου
- Υπουργείο Εξωτερικών σε Φιντάν: Η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις, ούτε οφείλει εξηγήσεις σε κανέναν
- Το παράπονο του Ρόμπερτσον: «Η Λίβερπουλ δεν μου έκανε πρόταση ανανέωσης»
- Οι Ιρανοί και ο πόλεμος – Εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε ένα σκληρό καθεστώς και τις βόμβες ΗΠΑ και Ισραήλ
- ΣΥΡΙΖΑ: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να αναλάβει άμεσα δράση για τον τερματισμό του πολέμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442