Ελεύθεροι οι προσαχθέντες για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου
Αποχώρησαν από την ΓΑΔΑ οι προσαχθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, καθώς δεν προέκυψαν εναντίον τους στοιχεία εμπλοκής στην υπόθεση.
Λίγες ώρες μετά την προσαγωγής τους αποχώρησαν από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής οι τρεις προσαχθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, δεν προέκυψαν στοιχεία που να τους εμπλέκουν στην υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου, μέσα στο γραφείο του στα Εξάρχεια.
Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν να εξετάζουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για το κίνητρο των δραστών, ωστόσο κυρίαρχο σενάριο είναι πως ο φόνος του 52χρονου δικηγόρου να σχετίζεται με εκβιαστικές οικονομικές απαιτήσεις της τάξης των 2 εκατ. έως 5 εκατ. ευρώ αλλοδαπών που έχουν έμμεση εμπλοκή στο σκάνδαλο Energa.
Σύμφωνα με τις νεότερες αναφορές, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος έγινε αποδέκτης «εξοντωτικής πίεσης» από αλβανούς ποινικούς για να τους δοθούν χρήματα από τον πελάτη του και βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση Energa Αριστείδη Φλώρο.
Για το λόγο αυτό, έχουν βρεθεί στη ΓΑΔΑ περισσότερα από 50 άτομα, από την επομένη της δολοφονίας του ποινικολόγου από δύο δράστες.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).