Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ελεύθεροι οι προσαχθέντες για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Αποχώρησαν από την ΓΑΔΑ οι προσαχθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, καθώς δεν προέκυψαν εναντίον τους στοιχεία εμπλοκής στην υπόθεση.

Λίγες ώρες μετά την προσαγωγής τους αποχώρησαν από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής οι τρεις προσαχθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, δεν προέκυψαν στοιχεία που να τους εμπλέκουν στην υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου, μέσα στο γραφείο του στα Εξάρχεια.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν να εξετάζουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για το κίνητρο των δραστών, ωστόσο κυρίαρχο σενάριο είναι πως ο φόνος του 52χρονου δικηγόρου να σχετίζεται με εκβιαστικές οικονομικές απαιτήσεις της τάξης των 2 εκατ. έως 5 εκατ. ευρώ αλλοδαπών που έχουν έμμεση εμπλοκή στο σκάνδαλο Energa.

Σύμφωνα με τις νεότερες αναφορές, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος έγινε αποδέκτης «εξοντωτικής πίεσης» από αλβανούς ποινικούς για να τους δοθούν χρήματα από τον πελάτη του και βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση Energa Αριστείδη Φλώρο.

Για το λόγο αυτό, έχουν βρεθεί στη ΓΑΔΑ περισσότερα από 50 άτομα, από την επομένη της δολοφονίας του ποινικολόγου από δύο δράστες.

in.gr

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024