Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έκτακτο δελτίο καιρού: Ισχυρές βροχές και χαλάζι

Έκτακτο δελτίο καιρού: Ισχυρές βροχές και χαλάζι

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού το Σάββατο και από τα βορειοδυτικά, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε.

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού το Σάββατο και από τα βορειοδυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και η Δυτική Μακεδονία μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ μέχρι το βράδυ τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάζουν την κεντρική Μακεδονία, κυρίως τη Χαλκιδική, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο, κυρίως τη βόρεια Πελοπόννησο.

Από το μεσημέρι και μετά θα πληγούν η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το βορειοανατολικό Αιγαίο, η υπόλοιπη Στερεά και η Εύβοια, ενώ από το βράδυ τα Δωδεκάνησα, οι Κυκλάδες και πιθανόν η Κρήτη.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ το πρωί της Κυριακής τα ισχυρά φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην Κρήτη και σταδιακά θα σταματήσουν.

in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024