Πολυβόλο η ΑΕΚ, «Χ» ο Ατρόμητος, ανατροπή ο Αστέρας, πρόκριση ο ΟΦΗ
Επίδειξη δύναμης έκανε η ΑΕΚ στο Αλκαζάρ απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο συνέτριψε με 7-0. Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 (9' Χαντί) του Πλατανιά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Στα Τρίκαλα, η ομώνυμη ομάδα
κράτησε στο 1-1 (51' αυτ. Καρασαλίδης - 75' Μανούσος) τον
Ατρόμητο, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Κισσαμικού (44' Τριανταφυλλόπουλος, 64' Δουβίκας - 40' Ξυδάς).
Επίδειξη δύναμης έκανε η ΑΕΚ στο Αλκαζάρ απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο συνέτριψε με 7-0. Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 (9′ Χαντί) του Πλατανιά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Στα Τρίκαλα, η ομώνυμη ομάδα κράτησε στο 1-1 (51′ αυτ. Καρασαλίδης – 75′ Μανούσος) τον Ατρόμητο, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Κισσαμικού (44′ Τριανταφυλλόπουλος, 64′ Δουβίκας – 40′ Ξυδάς).
Απόλλων Λάρισας – ΑΕΚ 0-7
στο πλαίσιο του 3ου ομίλου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ένωση, με αλλαγές στη σύνθεσή της καθώς την προσεχή Κυριακή (29/10) έχει ντέρμπι στη Νέα Σμύρνη, ήταν αποφασισμένη να αφήσει πίσω την ήττα-σοκ από τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα και το πέτυχε με τρόπο εμφατικό.
Στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου το σκορ ήταν ήδη 5-0 για τους «κιτρινόμαυρους» με τα γκολ των Τζανετόπουλου στο 19΄ (πρώτο ύστερα από δύο χρόνια), Χριστοδουλόπουλου στο 22΄ και 42΄, Αϊντάρεβιτς στο 36΄ και Μπακασέτα στο 40΄. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ κατέβασε λίγο το ρυθμό, αλλά ακόμη κι έτσι βρήκε άλλα δύο τέρματα, με τους Αραούχο στο 51ο και Τρίστασον στο 79ο λεπτό, που ήταν το πρώτο του Ισλανδού με τη φανέλα της Ένωσης. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Γιακουμάκη στην αγωνιστική δράση ύστερα από περίπου 2,5 μήνες μετά τον τραυματισμό του.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ιστορικό θα είναι το ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ 2026, αφού για πρώτη φορά θα διαρκέσει μισή ώρα για το προγραμματισμένο show με τη συμμετοχή της Σακίρα, της Μαντόνα και των BTS.
Μια ακόμη μυθική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λιονέλ Μέσι στο MLS, πρωταγωνιστώντας στο 5-3 της Ίντερ Μαϊάμι επί του Σινσινάτι με τρία γκολ και μία ασίστ και δείχνοντας... έτοιμος για Μουντιάλ.