Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνο τη νίκη σκέφτεται ο Ουζουνίδης για το ντέρμπι

Μόνο τη νίκη σκέφτεται ο Ουζουνίδης για το ντέρμπι

Μόνο τη νίκη σκέφτεται ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι του Σαββάτου (28/10) με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA. Ο τεχνικός των «πρασίνων» επισήμανε ότι σε ένα τέτοιο ματς δεν μετρούν τα προβλήματα που μπορεί να έχουν οι ομάδες, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του Ροντρίγκο Μολέδο στην άμυνα, μετά την μείωση της ποινής που του είχε επιβληθεί αρχικά (από 3 έπεσε στις 2 αγωνιστικές).

Μόνο τη νίκη σκέφτεται ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι του Σαββάτου (28/10) με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» επισήμανε ότι σε ένα τέτοιο ματς δεν μετρούν τα προβλήματα που μπορεί να έχουν οι ομάδες, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του Ροντρίγκο Μολέδο στην άμυνα, μετά την μείωση της ποινής που του είχε επιβληθεί αρχικά (από 3 έπεσε στις 2 αγωνιστικές):

«Δεν περιμέναμε την τιμωρία, αλλά είπαμε δεχόμαστε την απόφαση. Ο Ροντρίγκο είναι ένας παίκτης στην άμυνα που μας δίνει διαφορετικά στοιχεία από τα άλλα στόπερ μας. Έχει δύναμη, ταχύτητα, παίκτης που υπολογίζει και ο αντίπαλος επιθετικός. Μας λείπουν από την ομάδα τα στοιχεία του Ροντρίγκο και η παρουσία του θα μας βοηθήσει αρκετά».

Για την αγωνιστική άνοδο του Μουνιέ είπε: «Δεν θα αμφιβάλλουμε τώρα για τον Άντονι. Είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Αν θα ξεκινήσει είναι άλλο θέμα. Ίσως ήταν και λάθος μου που τον έβαλα τόσο γρήγορα και το είχα πει και στην αρχή. Το συζήτησα και μαζί του. Να του δοθεί σιγά σιγά ο χρόνος για να δείξει όσα μπορεί. Είναι ένας άψογος επαγγελματίας και θα μας βοηθήσει. Το έδειξε και στο ματς του Κυπέλλου παρά τον άσχημο αγωνιστικό χώρο. Έδειξε διάθεση και θέληση και τον υπολογίζουμε. Αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος 100% να παίζει σερί παιχνίδια».

Παραδέχθηκε ότι δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στον τρόπο που θα παρατάξει το «τριφύλλι» το βράδυ του Σαββάτου: «Δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα στα συστήματά μας. Αυτή την στιγμή δουλεύουμε και τα δύο συστήματα. Στην Λαμία που δεν ξεκινήσαμε καλά, μετά με το 4-3-3 λειτουργήσαμε καλύτερα. Κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητες. Ξέρουμε πως παίζει ο Ολυμπιακός και θα κοιτάξουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη ενδεκάδα και διάταξη για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν φοβάται ότι οι παίκτες του θα μπουν νωχελικά στο ματς: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει τέτοιο πρόβλημα το Σάββατο. Αν δεν μπούμε καλά τότε τα αίτια θα είναι βαθύτερα. Παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όσα προβλήματα κι αν έχουμε στην ομάδα αυτή τη στιγμή, το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Και στην τελική αν κάνεις έχει κάτι άλλο στο μυαλό του πρέπει να δείξει πράγματα στο ματς αυτό».

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Τα ντέρμπι είναι πολλά μαζί. Μπορεί να το ξεκλειδώσει μόνος ένας παίκτης, μπορεί και η συνολική απόδοση. Εμείς δεν μπορούμε να στηριχτούμε σε μια μονάδα. Είμαστε ομάδα που αν λειτουργήσουμε σωστά ως σύνολο μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε, αν όχι μπορούμε να χάσουμε από οποιονδήποτε.

Περιμένω το Σάββατο όλοι να είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Να βγάλουμε μαχητικότητα, διάθεση και ποιότητα. Ακόμη δεν έχουμε βγάλει την ποιότητα μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι ένα θέμα που με προβληματίζει. Και τα παιδιά δεν είναι ευχαριστημένα στον βαθμό που θέλουν σαν μονάδες. Νομίζω είμαστε πρώτοι στην κατηγορία των λαθών… Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό στον Παναθηναϊκό. Είναι ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη ως ομάδα και αν βγάλουμε την ποιότητα που πρέπει έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν μπορεί να γίνει επανεκκίνηση στον Παναθηναϊκό με ενδεχόμενη νίκη: «Είναι ένα ματς που πρέπει για πολλούς λόγους να κερδίσουμε. Για βαθμολογικούς λόγους όσο κι αν δεν είμαστε καλά».

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024