Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμφίβολος εν όψει ΤΣΣΚΑ ο Τζέιμς Γκιστ

Αμφίβολος εν όψει ΤΣΣΚΑ ο Τζέιμς Γκιστ

Ο Παναθηναϊκός άρχισε τη Δευτέρα την προετοιμασία του, εν όψει της... διαβολοβδομάδας στην Euroleague. Μέσα σε τρεις ημέρες οι «πράσινοι» θα δώσουν δύο ευρωπαϊκούς αγώνες, με τη Μόσχα (25/10, 21:00 με την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη) να αποτελεί τη δεύτερη εφετινή ευρωπαϊκή «επίσκεψή» τους και να ακολουθεί την Παρασκευή (27/10) η επιστροφή στη βάση τους, το ΟΑΚΑ, απέναντι στην Φενερμπαχτσέ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Στην προπόνηση υπήρξε και ένα απρόοπτο, με τον Τζέιμς Γκιστ να αισθάνεται ενοχλήσεις στον Αχίλλειο τένοντα.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε τη Δευτέρα την προετοιμασία του, εν όψει της… διαβολοβδομάδας στην Euroleague.

Μέσα σε τρεις ημέρες οι «πράσινοι» θα δώσουν δύο ευρωπαϊκούς αγώνες, με τη Μόσχα (25/10, 21:00 με την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη) να αποτελεί τη δεύτερη εφετινή ευρωπαϊκή «επίσκεψή» τους και να ακολουθεί την Παρασκευή (27/10) η επιστροφή στη βάση τους, το ΟΑΚΑ, απέναντι στην Φενερμπαχτσέ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο τεχνικός των «πράσινων», Τσάβι Πασκουάλ, ολοκλήρωσε την απογευματινή (23/10) προπόνηση χωρίς να λείπουν τα απρόοπτα από αυτή.

Εκτός από την απουσία του Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος βρίσκεται με ειδική άδεια στις ΗΠΑ για την κηδεία της γιαγιάς του και επιστρέφει την Τρίτη (24/10) το πρωί για να ενσωματωθεί στην αποστολή για τη Μόσχα, ο Καταλανός είδε τον Τζέιμς Γκιστ να αισθάνεται ενοχλήσεις στον Αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού και να μην ολοκληρώνει το πρόγραμμα.

Ο Αμερικανός υποβάλλεται σε εξονυχιστικές εξετάσεις και αυτή τη στιγμή η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Euroleague με την ΤΣΣΚΑ είναι αμφίβολη.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024