Ποτάμι: O κ.Τσίπρας καλεί επενδυτές όταν άλλη μια ιστορική επιχείρηση κλείνει
Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το Ποτάμι, με αφορμή την απόφαση της γερμανικής εταιρείας BHS να αποχωρήσει από την παραγωγική της δραστηριότητα στην Ελλάδα, βάζοντας λουκέτο στο εργοστάσιο της Πίτσος, στο Ρέντη. «O κ.Τσίπρας καλεί επενδυτές όταν κι άλλη μια ιστορική επιχείρηση κλείνει» τονίζει σε ανακοίνωσή του.
Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το Ποτάμι, με αφορμή την απόφαση της γερμανικής εταιρείας BHS να αποχωρήσει από την παραγωγική της δραστηριότητα στην Ελλάδα, βάζοντας λουκέτο στο εργοστάσιο της Πίτσος, στο Ρέντη. «O κ.Τσίπρας καλεί επενδυτές όταν κι άλλη μια ιστορική επιχείρηση κλείνει» τονίζει σε ανακοίνωσή του.
- Κλείνει το εργοστάσιο της πρώην Πίτσος – Σε εθελούσια οι εργαζόμενοι
«Το εργοστάσιο της Πίτσος, ένα από τα παλαιότερα της χώρας, βάζει λουκέτο. Άλλοι 250 εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία. Η αλυσίδα του κλεισίματος μεγάλων επιχειρήσεων συνεχίζεται. Άλλες αναγκάζονται να μετακομίσουν σε διπλανές χώρες με ευνοϊκότερο περιβάλλον. Όσοι επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται ή αποφασίζουν να έρθουν στην Ελλάδα έχουν να διηγηθούν ιστορίες καθημερινής τρέλας» αναφέρει η ανακοίνωση.
Ενώ προσθέτει: «Η σκληρή πραγματικότητα είναι αυτή που καθορίζει τις επιλογές των υποψήφιων επενδυτών και όχι οι προσκλήσεις του κ.Τσίπρα και τα παχιά κυβερνητικά λόγια. Η χώρα μας έχει κάθε δυνατότητα να προσελκύσει επενδύσεις και αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να έρθει ανάπτυξη και να δημιουργηθούν δουλειές. Αυτό δεν μπορούν να το κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» καταλήγει το Ποτάμι.
in.gr
- Δήμος Τανάγρας: Νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ
- Ο Ερντογάν δηλώνει ότι «η ενότητα αντανακλάται στην ασφάλεια» σε ομιλία του στο ΝΑΤΟ
- Η απόλυτη περιγραφή της ανατροπής κόντρα στην Αίγυπτο: Ο Αργεντινός σπίκερ τα… έσπασε όλα! (vids)
- To απόγευμα της Τετάρτης, μόνο το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχει νύχτα – Πώς γίνεται;
- Ναύπλιο: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πήρε σβάρνα τραπεζοκαθίσματα σε πιτσαρία
- Ντόλι Πάρτον: Η θρυλική πορεία της σε μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ
- «Λαγός» του Μητσοτάκη ο Βελόπουλος: Kατέθεσε μήνυση στο ΑΠ για τις δηλώσεις Γεωργιάδη περί χρηματισμού Τσίπρα
- Αρθροπλαστική Επιφανείας Ισχίου: Η λύση που επιτρέπει στους δραστήριους ασθενείς να παραμείνουν σε κίνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442