Κ. Γάτσιος: Από πρύτανης στην μάχη για την προεδρία της κεντροαριστεράς [Βίντεο]
Καθηγητής και πρώην πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Κωνσταντίνος Γάτσιος διεκδικεί την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς. Τον συναντήσαμε στον αρχαιολογικό χώρο του Λυκείου του Αριστοτέλη και μας μιλισε για τις προτεραιότητες του αν καταφέρει να εκλέγει πρόεδρος.
Καθηγητής και πρώην πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Κωνσταντίνος Γάτσιος διεκδικεί την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.
Τον συναντήσαμε στον αρχαιολογικό χώρο του Λυκείου του Αριστοτέλη και μας μίλησε για τις προτεραιότητες του αν καταφέρει να εκλέγει πρόεδρος.
Ο κ. Γάτσιος έχει επίσης διδάξει σε αρκετά πανεπιστήμια όπως το University of Cambridge και το ερευνητικό του έργο έχει δημοσιευθεί σε πολλά διεθνή επιστημονικά περιοδικά, όπως το Review of Economic Studies, το Journal of International Economics, το Journal of Industrial Economics, το Economic Journal, European Economic Review και άλλα.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).