Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιλιάδες Αθηναίοι θα τρέξουν στους δρόμους της πρωτεύουσας την Κυριακή

Χιλιάδες Αθηναίοι θα τρέξουν στους δρόμους της πρωτεύουσας την Κυριακή

Περισσότεροι από 15.000 δρομείς αναμένεται ότι θα συμμετάσχουν στον «31ο Γύρο της Αθήνας» που πραγματοποιείται αυτή την Κυριακή.

Περισσότεροι από 15.000 δρομείς αναμένεται ότι θα συμμετάσχουν στον «31ο Γύρο της Αθήνας» που πραγματοποιείται αυτή την Κυριακή, 22/10.

Οι εγγραφές για όσους θέλουν να λάβουν μέρος συνεχίζονται και θα είναι ανοιχτές έως και λίγο πριν από την εκκίνηση του αγώνα, στον προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου ενώ ηλεκτρονικά μπορούν να εγγραφούν όσοι επιθυμούν να τρέξουν έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 23:00, στο www.opanda.gr.

Ο «Γύρος της Αθήνας» περιλαμβάνει τρεις διαδρομές.

Των 10 χλμ.: Καλλιμάρμαρο – Αρδηττού – Διάκου – Συγγρού- Κόμβος Καλλιρόης δεξιά – Καλλιρόης – Χαμοστέρνας – Πειραιώς (Τσαλδάρη) – Σταδίου – Φιλελλήνων -Αμαλίας – Βασ. Όλγας (τερματισμός Καλλιμάρμαρο).

Των 5 χλμ.: Καλλιμάρμαρο – Βασ. Κων/νου (αντίθετο ρεύμα κίνησης) – κόμβος Hilton (αριστερά, αντίθετο ρεύμα) – Βασ. Σοφίας – Πανεπιστημίου (δεξιά) – Πεσμαζόγλου (αριστερά) – Σταδίου (αριστερά)- Φιλελλήνων – Βασ. Αμαλίας – Βασ. Όλγας (αριστερά, αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας – (τερματισμός Καλλιμάρμαρο).

Η εκκίνηση και των δυο διαδρομών θα γίνει στις 10:00 το πρωί, στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Τέλος υπάρχει η διαδρομή των 2 χλμ.: Β. Σοφίας (έναντι πολεμικού μουσείου) – Β. Σοφίας (αντίθετο ρεύμα)- Μπένση και Παπαδιαμαντοπούλου (αναστροφή)- Β. Σοφίας (αντίθετο ρεύμα) – Β. Κωνσταντίνου (αντίθετο ρεύμα) – τερματισμός Καλλιμάρμαρο.

Η εκκίνηση αυτής της διαδρομής που είναι για παιδιά και ΑμΕΑ θα δοθεί στις 10:15 από τη Βασ. Σοφίας & Πλουτάρχου, απέναντι από το Πολεμικό Μουσείο.

Στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα είναι και ο τερματισμός όλων των διαδρομών.

Όσοι θα συμμετάσχουν στον 31ο Γύρο της Αθήνας, θα μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από τις 07:30 έως τις 13:00 με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής ή του αντίγραφου επιβεβαίωσης της ηλεκτρονικής τους εγγραφής.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024