Γ.Μανιάτης: Δεν θέλουμε πλέον ηγέτες χωρίς ένσημα [βίντεο]
Στο βιβλιοπωλείο Ιανός στο κέντρο της Αθήνας συναντήσαμε τον υποψήφιο για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Γιάννη Μανιατη. Ποια είναι η στρατηγική που θα ακολουθήσει αν καταφέρει να εκλεγεί πρόεδρος του νέου φορέα. Οι στόχοι και οι προτεραιότητες του για την επόμενη ημέρα οποίο κι αν είναι το αποτέλεσμα.
Στο βιβλιοπωλείο Ιανός στο κέντρο της Αθήνας συναντήσαμε τον υποψήφιο για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Γιάννη Μανιατη.
Ποια είναι η στρατηγική που θα ακολουθήσει αν καταφέρει να εκλεγεί πρόεδρος του νέου φορέα. Οι στόχοι και οι προτεραιότητες του για την επόμενη ημέρα οποίο κι αν είναι το αποτέλεσμα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions