O Πετρούνιας πέρασε πρώτος στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
Ο 27χρονος Ελληνας Ολυμπιονίκης διατήρησε την πρώτη θέση στους κρίκους μέχρι την ολοκλήρωση του προκριματικού, έχοντας μάλιστα τεράστια βαθμολογική διαφορά από τους περισσότερους ανταγωνιστές του
Πανηγυρική πρόκριση στον τελικό (7.10) των κρίκων για τον Λευτέρη Πετρούνια, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης του Μόντρεαλ, αφού συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία (15.400 βαθμούς) στον προκριματικό του αγωνίσματος.
Ο 27χρονος Ελληνας Ολυμπιονίκης διατήρησε την πρώτη θέση στους κρίκους μέχρι την ολοκλήρωση του προκριματικού, έχοντας μάλιστα τεράστια βαθμολογική διαφορά από τους περισσότερους ανταγωνιστές του, επιβεβαιώνοντας την τρίτη συνεχόμενη παρουσία σε τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος, έπειτα από το 2014 στη Νανίνγκ της Κίνας (6η θέση) και το 2015 στη Γλασκόβη (χρυσό μετάλλιο).
Μαζί με τον Πετρούνια, στην οκτάδα των φιναλίστ μπήκαν κατά σειρά πρόκρισης οι Ντενίς Αμπλιάζιν (Ρωσία, 15,533 β.), Ιμπραΐμ Τσολάκ (Τουρκία, 15,033 β.), Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (Γαλλία, 14,966 β.), Λιου Γιανγκ (Κίνα, 14,800 β.), Κόρτνεϊ Τάλοχ (Βρετανία, 14,766 β.), Ίγκορ Ραντιβίλοφ (Ουκρανία, 14,733 β.), Αρτούρ Ζανέτι (Βραζιλία, 14,700 β.).
Ο δεύτερος Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, βρέθηκε στην 20ή θέση με 14,300 βαθμούς, στο ντεμπούτο του στον θεσμό.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.