Στη Βάρνα ο Αλ. Τσίπρας για τη Σύνοδο με Βουλγαρία, Σερβία και Ρουμανία
Στη Βάρνα της Βουλγαρίας θα βρεθεί απόψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να λάβει μέρος στην 1η Τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας – Βουλγαρίας – Σερβίας - Ρουμανίας.
Στη Βάρνα της Βουλγαρίας μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να πάρει μέρος στην 1η Τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας – Βουλγαρίας – Σερβίας – Ρουμανίας, με τη συμμετοχή και των πρωθυπουργών της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, της Ρουμανίας Μιχάι Τουντόσε και του προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.
Το πρόγραμμα της Συνόδου περιλαμβάνει:
- 17.00: Συνάντηση των τεσσάρων ηγετών
- 18.15: Κοινές δηλώσεις των ηγετών προς τα ΜΜΕ
- 19.15: Δείπνο εργασίας
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο των συνομιλιών μεταξύ των τεσσάρων ηγετών θα βρεθούν οι εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια, η διασφάλιση και η ενίσχυση της σταθερότητας και η ευρωπαϊκή προοπτική της περιοχής, ζήτημα το οποίο αποκτά δυναμική ενόψει της βουλγαρικής προεδρίας το α’ εξάμηνο του νέου έτους.
in.gr
- Σε εξέλιξη το έργο πρόσβασης στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής και στο εξωκλήσι του Αγ. Παντελεήμονος
- Μπόνι Τάιλερ: Πέθανε η θρυλική τραγουδίστρια του Total Eclipse of the Heart
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο Κεσσές αποστομώνει Βορίδη – «Γνωρίζει και παριστάνει τον ανίδεο, η δικαστική απόφαση τον αναφέρει 44 φορές»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 4,4% τον Ιούνιο
- Αυξάνεται ο απολογισμός του καύσωνα στην Ευρώπη – Τουλάχιστον 10.000 νεκροί σε πέντε χώρες
- Δήμος Αθηναίων: Ξεκίνησε η πρακτική εκπαίδευση των Δημοτικών Αστυνομικών
- Συντάξεις χηρείας: Οι τέσσερις ανεπάρκειες στην προωθούμενη ρύθμιση
- Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας σε Γοργοπόταμο και Ξηριά του Δήμου Λαμιέων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442