Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επέστρεψε στη δουλειά ο Λεμπιδάκης, αναζητούνται οι υπόλοιποι δράστες

Επέστρεψε στη δουλειά ο Λεμπιδάκης, αναζητούνται οι υπόλοιποι δράστες

Την ώρα που οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλάβουν και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης που απήγαγε τον Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο Κρητικός επιχειρηματίας επέστρεψε στη δουλειά του, ευχαριστώντας την ΕΛ.ΑΣ. και τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειάς του.

Το προφίλ και τον τρόπο δράσης των δραστών της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη προσπαθούν να συνθέσουν οι αστυνομικές αρχές, βάσει της κατάθεσης του Κρητικού επιχειρηματία, ο οποίος απελευθερώθηκε το πρωί της Δευτέρας, έπειτα από ομηρία έξι μηνών.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί οκτώ άτομα, ενώ καταζητούνται ακόμη 4 ή 5 για συμμετοχή στην επιχείρηση απαγωγής.

Εντύπωση προκάλεσε στους αστυνομικούς, η εμπλοκή της ανήλικης κόρης ενός από τους συλληφθέντες, η οποία μάλιστα είχε αναλάβει να βρει λύσεις για την επικοινωνία με την οικογένεια Λεμπιδάκη, αγοράζοντας κινητά τηλέφωνα με στοιχεία τρίτων ή ταχυδρομώντας τα βίντεο με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο κρησφύγετο των δραστών έπειτα από πολύ προσεκτικές έρευνες, στις οποίες βοήθησαν και κάποιες παραλήψεις των απαγωγέων σχετικά με την επικοινωνία που είχαν με την οικογένεια Λεμπιδάκη, τόσο για την καταβολή των λίτρων, όσο και για τις αποδείξεις ότι ο επιχειρηματίας βρίσκεται εν ζωή.

Πήγε για δουλειά ο Λεμπιδάκης

Μία ημέρα μετά το αίσιο τέλος της απαγωγής του, ο Κρητικός επιχειρηματίας βρέθηκε στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου όπου βρίσκεται το εργοστάσιο της εταιρείας του, προκειμένου να επιστρέψει στη δουλειά.



«Ευχαριστώ τους αστυνομικούς, ευχαριστώ τους εργαζόμενους, τους φίλους, τους συγγενείς, όλους όσοι ανησύχησαν για μένα και στάθηκαν στην οικογένειά μου», είπε συγκινημένος ο Μιχάλής Λεμπιδάκης στους δημοσιογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, είμαι απόλυτα υγιής, ψυχικά και σωματικά. Σήμερα το πρωί το πρώτο που ήθελα να κάνω ήταν να έρθω να βρεθώ με τους συνεργάτες μου. Για εμένα που ξέρω εκ των έσω είναι ένα θαύμα αυτό που πέτυχα. Ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ», ανέφερε ο επιχειρηματίας.

in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024