Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υβριδική τεχνολογία

Υβριδική τεχνολογία «προτιμούν» οι Τσέχοι για την κορυφαία RS έκδοση του Karoq

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τo σύνολο που θα εξοπλίζει την ισχυρότερη έκδοση του μοντέλου που αντικαθιστά το Yeti με τον επικεφαλής εξέλιξης της φίρμας να προκρίνει την υβριδική τεχνολογία.

Η τσεχική φίρμα διερευνά το ενδεχόμενο εξέλιξης μιας έκδοσης επιδόσεων του νέου Karoq χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά σε έκδοση RS το συνδυασμό κινητήρα εσωτερικής καύσης με ηλεκτρικό μοτέρ.

Αν και η τελική απόφαση για μια αντίστοιχη έκδοση δεν έχει ακόμα ληφθεί, όπως ανέφερε ο επικεφαλής έρευνας και εξέλιξης της Skoda, Christian Strube, «πρόκειται για κάτι που θέλω πραγματικά να το δω να υλοποιείται».

Εξάλλου ο ίδιος βρίσκεται πίσω και από μια αντίστοιχη απόφαση για το Kodiaq το οποίο, σύμφωνα με τις συστάσεις πρόκειται να αποκτήσει RS έκδοση εντός του 2018 η οποία όμως θα εξοπλίζεται αποκλειστικά με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Σε ό,τι αφορά την RS έκδοση του Karoq, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2019.

Μέχρι τότε, εκτός από τις ήδη γνωστές εκδόσεις του Karoq οι οποίες έχουν ξεκινήσει να διατίθενται, η Skoda θα προσθέσει από το 2018 και μια έκδοση Sportline η οποία θα προσδίδει πιο σπορ χαρακτηριστικά στο μικρότερο SUV της Skoda υιοθετώντας μια πιο αιχμηρή εμφάνιση και στοχευμένες αναβαθμίσεις οι οποίες ωστόσο δεν θα περιλαμβάνουν αύξηση ισχύος.

auto.in.gr

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024