Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην κορυφή των πωλήσεων το Toyota Prius Plug-in Hybrid

Στην κορυφή των πωλήσεων το Toyota Prius Plug-in Hybrid

Στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην ευρύτερη κατηγορία των plug-in υβριδικών και ηλεκτρικών αυτοκινήτων βρίσκεται τους πρώτους εννέα μήνες του έτους η αντίστοιχη έκδοση του Toyota Prius.

Μία ακόμα πρωτιά έρχεται να προσθέσει στο ενεργητικό του το Toyota Prius. To δημοφιλέστερο υβριδικό τετράτροχο του πλανήτη, απολαμβάνει πλέον και την κορυφή εκείνης της κατηγορίας αυτοκινήτων που διαθέτουν τη δυνατότητα φόρτισης από δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Τα plug-in υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά τετράτροχα ξεπέρασαν τους πρώτους εννέα μήνες του έτους σε παγκόσμιο επίπεδο τις 103.000 πωλήσεις, εκ των οποίων οι 35.109 αντιστοιχούν στο plug-in υβριδικό Toyota Prius.

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης βρίσκεται το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan Leaf, ενώ στην τρίτη η κορυφαία πρόταση της Tesla, το Model S.

Μάλιστα σε επίπεδο κατασκευαστών, η Tesla βρίσκεται στην πρώτη θέση με συνολικά 59.263 πωλήσεις, σε μικρή απόσταση από την κινεζική BYD (57.288 πωλήσεις) και την BMW (55.683 πωλήσεις).

Πάντως, η συνολική εικόνα που παρουσιάζει η εν λόγω κατηγορία οχημάτων το 2017 είναι άκρως ενθαρρυντική, καθώς τα μεγέθη της εμφανίζονται μεγαλύτερα κατά 64%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της περσινής χρονιάς.

auto.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024