Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σκουρλέτης: Θέλουμε απλή αναλογική στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Σκουρλέτης: Θέλουμε απλή αναλογική στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Τη θέληση της κυβέρνησης να γίνουν οι επόμενες εκλογές στην αυτοδιοίκηση με το σύστημα της απλής αναλογικής επανέλαβε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας πως το σχετικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί εντός του 2017.

Τη θέληση της κυβέρνησης για να γίνουν οι επόμενες εκλογές σε δήμους και περιφέρειες με το σύστημα της απλής αναλογικής επανέλαβε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

«Θέλουμε την απλή αναλογική, θέλουμε να πάμε σε μία πιο γνήσια αντιπροσώπευση των λαϊκών συσχετισμών, βεβαίως με εκείνες τις ασφαλιστικές δικλείδες που δεν θα δημιουργούν προβλήματα στη διακυβέρνηση των δήμων και των Περιφερειών» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών και συμπλήρωσε ότι «με ανοιχτό διάλογο και καλή διάθεση θεωρούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τις μεγαλύτερες συναινέσεις».

Στη συνέχεια ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι «το μήνυμα του υπουργείου Εσωτερικών είναι σαφές, δηλαδή περισσότερη δημοκρατία, περισσότερη συμμετοχή της αυτοδιοίκησης στη διαμόρφωση των επιλογών, περισσότερες αρμοδιότητες και ρόλους για την αυτοδιοίκηση, στο βαθμό, βέβαια, που μας το επιτρέπουν οι αντικειμενικές συνθήκες και η στενότητα των πόρων».

in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024