Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιτσιόρλας: «Θόρυβος χωρίς λόγο» από το Spiegel για Fraport

Πιτσιόρλας: «Θόρυβος χωρίς λόγο» από το Spiegel για Fraport

Ο υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας υποστήριξε πως το θέμα της αποζημίωσης της Fraport βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σημείωσε πως το δημοσίευμα του Spiegel δημιουργεί «θόρυβο χωρίς λόγο».

Τη δική του θέση για το ζήτημα του αιτήματος αποζημίωσης της Fraport για τα ελληνικά αεροδρόμια, ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ, που παρουσιάζει το Spiegel έδωσε ο υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας, σημειώνοντας πως πρόκειται για «θόρυβο χωρίς λόγο».

«Υπάρχει σε εξέλιξη μια διαδικασία, που πριν ολοκληρωθεί δεν έχουμε κανέναν λόγο να ασχοληθούμε» ημείωσε ο κ. Πιτσιόρλας και πρόσθεσε:

«Έχουμε να κάνουμε με μια μεγάλη σύμβαση και όπως και με άλλες συμβάσεις παραχώρησης, σε αυτές τις συμβάσεις, στην πορεία υλοποίησής τους, προφανώς θα ανακύπτουν προβλήματα. Οι συμβάσεις προβλέπουν τις διαδικασίες επίλυσης αυτών των προβλημάτων και θα πρέπει να περιμένουμε αυτές τις διαδικασίες να δούμε αν τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία επίλυσης των τεχνικών διαφορών και νομίζω πως πρέπει να έχουμε την εμπιστοσύνη ότι από αυτή τη διαδικασία τελικώς θα διευκρινιστούν τα πράγματα».

Πηγές του υπουργείου Οικονομίας αναφέρουν πως η γερμανική εταιρεία υπολογίζει στα 70 εκατ. ευρώ τις καταστροφές που υπάρχουν στα 14 αεροδρόμια που ανέλαβε, την ώρα που η επιτροπή που συγκρότησε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κοστολόγισε τις καταστροφές στις 40.000 ευρώ.

in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024