Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Κάρλο Αντσελότι από την Μπάγερν Μονάχου

Τέλος ο Κάρλο Αντσελότι από την Μπάγερν Μονάχου

Παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου αποτελεί ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός προπονητής αποχωρεί μια ημέρα μετά την... τριάρα που «έφαγαν» οι Βαυαροί από την Παρί Σεν Ζερμέν, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Champions League. Είναι η πρώτη φορά από το 1963 (όταν ιδρύθηκε η Μπουντεσλίγκα) που πρώτος προπονητής στην Μπάγερν απομακρύνεται τόσο νωρίς!

Παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου αποτελεί ο Κάρλο Αντσελότι. Ο
Ιταλός προπονητής αποχωρεί μια ημέρα μετά την… τριάρα που «έφαγαν» οι
Βαυαροί από την Παρί Σεν Ζερμέν, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του
Champions League.

Είναι η πρώτη φορά από το 1963 (όταν ιδρύθηκε η Μπουντεσλίγκα) που πρώτος προπονητής στην Μπάγερν απομακρύνεται τόσο νωρίς!

Το κλίμα για τον Ιταλό τεχνικό δεν ήταν καλό, καθώς τα άσχημα αποτελέσματα της Μπάγερν στο γερμανικό πρωτάθλημα την είχαν φέρει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, τονίζει σε δήλωσή του: «Οι εμφανίσεις της ομάδας μας από το ξεκίνημα της περιόδου δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας. Το ματς στο Παρίσι έδειξε καθαρά ότι πρέπει να υπάρξουν συνέπειες. Ο Κάρλο είναι και θα παραμείνει φίλος μου, αλλά έπρεπε να πάρουμε μία επαγγελματική απόφαση, για το καλό της Μπάγερν. Περιμένω τώρα από την ομάδα μία θετική εξέλιξη και μία ισχυρή θέληση, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας γι’ αυτή τη σεζόν».

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Ιταλού και παλιός παίκτης της ομάδας, ο Γάλλος Βίλι Σανιόλ, αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού και θα καθοδηγήσει την Μπάγερν στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με τη Χέρτα στο Βερολίνο.

Ο Κάρλο Αντσελότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν το καλοκαίρι του 2016, αντικαθιστώντας τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και να μετακομίσει στην Αγγλία, για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι.

Στην πρώτη χρονιά του στο Μόναχο, ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός πανηγύρισε το πρωτάθλημα, αλλά αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Champions League από τη -μετέπειτα νικήτρια- Ρεάλ Μαδρίτης. Φέτος η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, οι Βαυαροί βρίσκονται στην τρίτη θέση της Bundesliga μετά από έξι αγωνιστικές, αλλά το αποκορύφωμα ήταν η χθεσινή «βαριά» ήττα στο «Παρκ ντε Πρενς».

Ο Αντσελότι επέλεξε να αφήσει εκτός ενδεκάδας το βασικό αμυντικό δίδυμό του (Χούμελς, Μπόατενγκ), καθώς και τους Ρόμπεν και Ριμπερί, αλλά το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε. Ηδη από χθες το βράδυ είχε διαφανεί ότι οι διοικούντες τους πρωταθλητές Γερμανίας ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με τις επιλογές του Ιταλού και από νωρίς το πρωί όλες οι πληροφορίες συνέκλιναν στο ότι επίκειται η απόλυσή του, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση της Μπάγερν.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024