Συγκρούσεις διαδηλωτών με ΜΑΤ στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα
Επεισόδια σημειώθηκαν στην Αθήνα, το βράδυ του Σαββάτου, στη μεγάλη πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του.
Επεισόδια σημειώθηκαν στην Αθήνα, το βράδυ του Σαββάτου, στη μεγάλη πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του.
Νεαροί κουκουλοφόροι άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, που είχαν παραταχθεί στη συμβολή της οδού Τρικάλων με τη Μεσογείων, προκειμένου να τους εμποδίσουν να φτάσουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής,ενώ μια άλλη ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων ενώ κατέβαινε τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, πέταξε τρεις βόμβες μολότοφ κοντά στο ύψος του Μετρό Αμπελοκήπων.
Τα επεισόδια έληξαν λίγη ώρα αργότερα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, δεν έχουν γίνει προσαγωγές.
Η πορεία ξεκίνησε μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, έκανε μια στάση στην αμερικανική πρεσβεία και με κεντρικά συνθήματα «Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί» και «κλείστε τα γραφεία των νεοναζί σε κάθε γειτονιά», έφτασε κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπου ήταν ανεπτυγμένες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Σταδιακά άνοιξαν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας, που είχαν κλείσει λόγω της συγκέντρωσης και της πορείας.
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα
