Στη Μάλτα για τις εργασίες της «Ομάδας Arraiolos» ο Πρ. Παυλόπουλος
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα λάβει μέρος στην άτυπη συγκέντρωση των 13 αρχηγών κρατών της «Ομάδας Arraiolos», όπου θα γίνουν συζητήσεις για το παρόν και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στη Μάλτα θα μεταβεί στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να συμμετάσχει στην ετήσια Άτυπη Συνάντηση των 13 αρχηγών κρατών της «Ομάδος Arraiolos».
Στη συνάντηση θα λάβουν μέρος, πέραν του κ. Παυλόπουλου οι πρόεδροι των: Γερμανίας, Ιταλίας, Σλοβενίας, Ουγγαρίας, Λεττονίας, Πολωνίας, Πορτογαλίας, Βουλγαρίας, Μάλτας, Εσθονίας, Κροατίας και Αυστρίας.
Στο πλαίσιο των συζητήσεων μεταξύ των Ευρωπαίων προέδρων, ο κ. Παυλόπουλος θα κάνει εισήγηση την πρώτη μέρα των εργασιών για το «Κοινωνικό Κράτος στην Ευρώπη» και την δεύτερη μέρα για την «Ασφάλεια και το ζήτημα της Μετανάστευσης στην περιοχή της Μεσογείου».
in.gr
- Η Ουκρανία ως προεκλογικός «μπαμπούλας» – Το βέτο του Όρμπαν, η νέα ρήξη με την ΕΕ και οι κάλπες στην Ουγγαρία
- Release Athens 2026: Ο Παύλος Παυλίδης στην Πλατεία Νερού
- Δικογραφία σε βάρος του 85χρονου ο οποίος απείλησε μαθητές με όπλο στου Ρέντη
- Αρκάς·Αποχαιρετώντας τον Φλεβάρη
- Πακιστάν – Αφγανιστάν: Η σύγκρουση παίρνει διαστάσεις πολέμου μετά τους βομβαρδισμούς στην Καμπούλ – Πάνω από 130 νεκροί
- Ωραία η τηλεργασία αλλά δεν είναι για όλους


