Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Μπουρούσης, παίζει με Λιθουανία
Χωρίς τον Γιάννη Μπουρούση διεξήχθη την Πέμπτη η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών επί τουρκικού εδάφους και εν όψει της νοκ άουτ αναμέτρησης του Σαββάτου (9/9, 21:30) με την Λιθουανία, για τη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ 2017. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί από την προετοιμασία στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πιθανότητα μη συμμετοχής του στην αναμέτρηση με τους Λιθουανούς δεν υπάρχει.
Χωρίς τον Γιάννη Μπουρούση διεξήχθη την Πέμπτη η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών επί τουρκικού εδάφους και εν όψει της νοκ άουτ αναμέτρησης του Σαββάτου (9/9, 21:30) με την Λιθουανία, για τη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ 2017.
Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί από την προετοιμασία στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πιθανότητα μη συμμετοχής του στην αναμέτρηση με τους Λιθουανούς δεν υπάρχει.
Εν τω μεταξύ, με καθυστέρηση έφτασε η Εθνική στο γήπεδο για να προπονηθεί, αφού ο οδηγός του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή έχασε τον δρόμο.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αρχίσει λίγα λεπτά αργότερα η προπόνηση, η οποία ωστόσο είχε διάρκεια μιας ώρας κανονικά.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Είναι μύθος: Ο Χάαλαντ επέστρεψε στη Νορβηγία με… ρακούν στο χέρι (vids, pics)
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Ο Μπαρτζώκας είδε από κοντά τον Πουλακίδα στο Summer League (pic, vid)
- Απίστευτο: Ο επί 10 χρόνια γιατρός της εθνικής Σενεγάλης ήταν… γυναικολόγος!
- «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόουνς Γκαρσία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442