Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρουσιάστηκε από τη Λεβερκούζεν ο... Πάνος Ρέτσος

Παρουσιάστηκε από τη Λεβερκούζεν ο… Πάνος Ρέτσος

Τη συμβολή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη μεταγραφή του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν αποκάλυψε ο Παναγιώτης Ρέτσος στη διάρκεια της παρουσίασής του από τη γερμανική ομάδα. Ο 19χρονος διεθνής άσσος είχε την πρώτη του γνωριμία με τα ΜΜΕ της χώρας, όντας η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των «ασπιρίνων» και ήταν λογικό να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Έλληνας στόπερ συστήθηκε στους δημοσιογράφους ως «Πάνος» και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είναι τιμή μου που θα παίξω στη Λεβερκούζεν και σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, όπως είναι το γερμανικό».

Τη συμβολή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη μεταγραφή του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν αποκάλυψε ο Παναγιώτης Ρέτσος στη διάρκεια της παρουσίασής του από τη γερμανική ομάδα. Ο 19χρονος διεθνής άσσος είχε την πρώτη του γνωριμία με τα ΜΜΕ της χώρας, όντας η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των «ασπιρίνων» και ήταν λογικό να ν«τραβήξει πάνω του» τα φώτα της δημοσιότητας.

Μετά από ένα διήμερο… αφιέρωσης στο πρόσωπό του, από την ημέρα που έφτασε στο Λεβερκούζεν μέχρι και λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του την Τετάρτη στη «Μπάι Αρίνα», ο Έλληνας στόπερ συστήθηκε στους δημοσιογράφους ως «Πάνος» και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είναι τιμή μου που θα παίξω στη Λεβερκούζεν και σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, όπως είναι το γερμανικό».

Αποκάλυψε ότι ένας από τους ανθρώπους που τον επηρέασαν με θετικό τρόπο για να υπογράψει στις «ασπιρίνες» ήταν ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα, Κυριάκος Παπαδόπουλος. «Μιλήσαμε και τον ρώτησα πως είναι τα πράγματα εδώ, καθώς είχε φορέσει την φανέλα της Μπάγερ. Με συμβούλευσε να μην το σκεφτώ και να υπογράψω».

Σε ερώτηση που του έγινε για το που του αρέσει να παίζει απάντησε: «Προτιμώ στο κέντρο της άμυνας, αλλά μπορώ να προσφέρω και στα άκρα», ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνηση που ένιωσε πριν φύγει από την Ελλάδα.

«Ξέρω πως έκανα το σωστό βήμα στην καριέρα μου» πρόσθεσε και κατέληξε: «Δεν ξέρω ακόμη αν προλάβω να παίξω με τη Μάιντς το Σάββατο, λόγω ενός μικροτραυματισμού, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό».

Μέσω του Twitter, η νέα του ομάδα έσπευσε να τον καλωσορίσει γι΄ άλλη μια φορά: «Ανυπομονούμε να σε δούμε στο γήπεδο, Πάνο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024