Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διαλύεται η ΠΑΕ Ηρακλής, δεν κατεβαίνει στη Football League

Διαλύεται η ΠΑΕ Ηρακλής, δεν κατεβαίνει στη Football League

Ο Ηρακλής με την μορφή που τον γνώρισε το ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας, δεν υφίσταται πλέον καθώς η εταιρεία αναγκάζεται να αναστείλει τις δραστηριότητες της λόγω οικονομικού αδιεξόδου. Σε συνάντηση που έγινε την Τετάρτη μεταξύ παικτών και τεχνικού τιμ, οι συνεργάτες του ομογενή επιχειρηματία, Σπύρου Παπαθανασάκη, τους ενημέρωσαν πως η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Ηρακλής με την μορφή που τον γνώρισε το ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας, δεν υφίσταται πλέον καθώς η εταιρεία αναγκάζεται να αναστείλει τις δραστηριότητες της λόγω οικονομικού αδιεξόδου.

Σε συνάντηση που έγινε την Τετάρτη μεταξύ παικτών και τεχνικού τιμ, οι συνεργάτες του ομογενή επιχειρηματία, Σπύρου Παπαθανασάκη, τους ενημέρωσαν πως η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Football League.

Ετσι είναι πλέον οριστικό, και απομένει να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, αφού θεωρητικά η ομάδα θα βρεθεί στη Γ’ Εθνική και στα χέρια του ιδρυτικού σωματείου. Σήμερα, Τετάρτη πρόκειται να προχωρήσει η διαδικασία και να αποκτήσει προσωρινό Δ.Σ. ειδικού σκοπού ο Σύλλογος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024