Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακούφιση για Μάντζαρη, παίζει κανονικά με Γαλλία

Ανακούφιση για Μάντζαρη, παίζει κανονικά με Γαλλία

Μόλις για λίγη ώρα κράτησε η ανησυχία για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του γίνουν εξετάσεις. Εκεί, οι γιατροί είδαν από την ακτινογραφία ότι δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό (συνδεσμική κάκωση στο δάχτυλο) και έτσι ο άσος του Ολυμπιακού θα είναι κανονικά σε θέση μάχης εν όψει του αγώνα με τη Γαλλία το Σάββατο (16:30), για την 2η αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ. Για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Μίσσας δήλωσε σε συνέντευξή του στην «L'Equipe» ότι «πρέπει να σταματήσουμε την περιφέρεια της Γαλλίας».

Μόλις για λίγη ώρα κράτησε η ανησυχία για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος
τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και μεταφέρθηκε στο
νοσοκομείο για να του γίνουν εξετάσεις.

Εκεί, οι γιατροί είδαν από την
ακτινογραφία ότι δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό (συνδεσμική κάκωση
στο δάχτυλο) και έτσι ο άσος του Ολυμπιακού θα είναι κανονικά σε θέση
μάχης εν όψει του αγώνα με τη Γαλλία το Σάββατο (16:30), για την 2η
αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο προπονητής της
ομάδας Κώστας Μίσσας δήλωσε σε συνέντευξή του στην «L’Equipe» ότι «πρέπει να σταματήσουμε την περιφέρεια της Γαλλίας».


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίσσα:

Για τον αγώνα με τη Γαλλία: «Η Γαλλία είναι πολύ καλή ομάδα, πολύ καλύτερη από ό,τι έδειξε στην πρεμιέρα. Απλώς της έλλειψε η συγκέντρωση και το κοινό της Φινλανδίας έδωσε ώθηση στη δική του ομάδα. Αυτή η ήττα της Γαλλίας δεν ήταν και τόσο ευχάριστο νέο για μας, γιατί ο αντίπαλός μας πρέπει πλέον να αντιδράσει. Εμείς περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και ισορροπημένο. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από την πρεμιέρα και να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Τα πιο σημαντικά στοιχεία για μας είναι να αντιμετωπίσουμε την περιφέρεια της Γαλλίας και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Επίσης θα πρέπει να περιορίσουμε και τα λάθη μας και να εκμεταλλευτούμε τις λίγες αδυναμίες των αντιπάλων».

Για το αν μπορεί η Γαλλία να κατακτήσει την διοργάνωση: «Φυσικά! Η μεγαλύτερη δύναμή της είναι τα γκαρντ, ενώ ο Ντιαό είναι το μυαλό της ομάδας. Είναι ένας διαφορετικός παίκτης, τον οποίο σεβόμαστε πολύ. Μπορεί να ελέγξει πολλά πράγματα».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Το θέμα του Αντετοκούνμπο ήταν το μεγαλύτερο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Άρχισε να προπονείται μαζί μας, αλλά οι Μπακς του ζήτησαν να επιστρέψει στις ΗΠΑ φοβούμενοι πως θα επιδεινωθεί το πρόβλημά του στο γόνατο, παρότι δεν ήταν τόσο σοβαρό».

Για το επεισόδιο του Παππά με τον Μπουρούση: «Το επεισόδιο του Παππά με τον Μπουρούση είχε πολλή ένταση. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν συχνά τα ίδια δωμάτια στην εθνική και συχνά συμβαίνει να έχεις κάποια στιγμή έντασης με κάποιον φίλο σου. Έχεις μια διαφωνία και μετά από δύο λεπτά είστε ο ένας στα χέρια του άλλου».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ παικτών του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού στην Εθνική: «Όχι, δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Η αντιπαλότητα υπάρχει μεταξύ των συλλόγων, είναι προφανές αυτό, αλλά οι παίκτες ξέρουν τη διαφορά και είναι όλοι τους φίλοι εκτός παρκέ. Όλοι είναι στο ίδιο μήκος κύματος όταν εκπροσωπούν την Εθνική».

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024