Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε... προεκλογικό στυλ οι εμφανίσεις Τσίπρα εν όψει ΔΕΘ

Σε… προεκλογικό στυλ οι εμφανίσεις Τσίπρα εν όψει ΔΕΘ

Προσπάθεια αντιστροφής του αρνητικού κλίματος μέσα από την παροχολογία, η οποία θυμίζει προεκλογική περίοδο, κάνει η κυβέρνηση εν όψει ΔΕΘ. Ο Αλέξης Τσίπρας, όμως, αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, καθώς τη μία μιλά για ξένες επενδύσεις - λέξη άγνωστη μέχρι πριν από λίγο καιρό στο πολιτικό λεξιλόγιο του ΣΥΡΙΖΑ - και την άλλη τάζει προσλήψεις στο Δημόσιο, παρά τους σαφείς μνημονιακούς περιορισμούς.

Προσπάθεια αντιστροφής του αρνητικού κλίματος μέσα από την παροχολογία, η οποία θυμίζει προεκλογική περίοδο, κάνει η κυβέρνηση εν όψει ΔΕΘ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, όμως, αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, καθώς τη μία μιλά για ξένες επενδύσεις – λέξη άγνωστη μέχρι πριν από λίγο καιρό στο πολιτικό λεξιλόγιο του ΣΥΡΙΖΑ – και την άλλη τάζει προσλήψεις στο Δημόσιο, παρά τους σαφείς μνημονιακούς περιορισμούς.

Οι εξαγγελίες Τσίπρα περιλαμβάνουν και άλλες υποσχέσεις και παροχές, με κορωνίδα τις φοροελαφρύνσεις από το 2019, εφόσον το επιτρέψουν οι επιδόσεις της οικονομίας.

Επίσης, θα αξιοποιηθούν επικοινωνιακά πρόσφατες πρωτοβουλίες, όπως οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για εργαζομένους με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε την Τρίτη στη Βουλή (π.χ. το επίδομα σε απλήρωτους), οι ασφαλιστικές ελαφρύνσεις για αυτοαπασχολούμενους και τα «παράθυρα» για πρόωρες συνταξιοδοτήσεις που δίνει το ίδιο νομοσχέδιο, αλλά και η ρύθμιση οφειλών σε 120 δόσεις για μικρομεσαίους που εξαιρούνται του εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Στην ίδια λογική εντάσσονται και οι εξαγγελίες για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ο πρωθυπουργός σήμερα θα συναντήσει εν όψει ΔΕΘ στο Μαξίμου τα προεδρεία της ΕΣΕΕ, της ΓΣΕΒΕΕ και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Την ίδια στιγμή, ποντάρει τα ρέστα του στην επίσκεψη Μακρόν και το ελληνογαλλικό επιχειρηματικό φόρουμ που αναμένεται να πραγματοποιηθεί παρουσία του Γάλλου προέδρου και των επιχειρηματιών που θα τον συνοδεύσουν στο ταξίδι του στην Αθήνα, την επόμενη εβδομάδα.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024