Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Ελληνας διακινητής μεταναστών ύστερα από καταδίωξη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Ελληνας διακινητής μεταναστών ύστερα από καταδίωξη

Ελληνας διακινητής συνελήφθη ύστερα από αστυνομική καταδίωξη, διότι μετέφερε με φορτηγό 25 μετανάστες, εκ των οποίων τέσσερις ανήλικους.

Ελληνας διακινητής συνελήφθη ύστερα από αστυνομική καταδίωξη, διότι μετέφερε με φορτηγό 25 μετανάστες, εκ των οποίων τέσσερις ανήλικους. Πρόκειται για 39χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά και προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση και απείθεια.

Αστυνομικοί εντόπισαν χθες το μεσημέρι το φορτηγό στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων της Ανάληψης. Όταν έκαναν σήμα στον 39χρονο οδηγό να σταματήσει, αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα, προσπαθώντας να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν οι μετανάστες, που όπως διαπιστώθηκε είναι υπήκοοι Συρίας, Ιράκ και Παλαιστίνης, ενώ στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Από τις καταθέσεις τους προέκυψε ότι είχαν εισέλθει στην Ελλάδα από την ελληνοτουρκική μεθόριο και πλήρωσαν 1.900 ευρώ ο καθένας, για να ταξιδέψουν αρχικά στη Θεσσαλονίκη, κι από εκεί σε χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024