Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Μπάγερ Λεβερκούζεν με 22 εκατ. ευρώ ο Ρέτσος

Στη Μπάγερ Λεβερκούζεν με 22 εκατ. ευρώ ο Ρέτσος

Ετοιμάζεται να «σπάσει» κάθε εγχώριο ρεκόρ η μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου, καθώς η Λεβερκούζεν επανήλθε με τρίτη βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του αμυντικού του Ολυμπιακού κι αυτή ξεπερνάει κάθε προηγούμενο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ανέρχεται στα 22 εκατομμύρια ευρώ! Την ίδια ώρα, οι Ερυθρόλευκοι πριν πουλήσουν τον Ρέτσο, φέρνουν στην Ελλάδα τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα είναι ο 22χρονος Βέλγος Μπιορν Ενγκελς.

Ετοιμάζεται να «σπάσει» κάθε εγχώριο ρεκόρ η μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου, καθώς η Λεβερκούζεν επανήλθε με τρίτη βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του αμυντικού του Ολυμπιακού κι αυτή ξεπερνάει κάθε προηγούμενο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ανέρχεται στα 22 εκατομμύρια ευρώ!

Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι «ερυθρόλευκοι» θα ήταν αδύνατον να μην ενδώσουν κι έτσι επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο 19χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής και θα κληθεί για να υπογράψει το συμβόλαιό του, που θα τον μετακινήσει στην μπουντεσλίγκα.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση του αντικαταστάτη του και σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, στον δρόμο για την Ελλάδα βρίσκεται ο 22χρονος Μπιορν Ένγκελς, της Μπριζ, τον οποίο θέλει ο Χάσι στο δυναμικό του.

Η πρόταση αυτή της Λεβερκούζεν για τον Ρέτσο ήταν η τρίτη στη σειρά. Η πρώτη είχε κατατεθεί τον Ιούλιο και ήταν ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ, η δεύτερη ήταν ανάμεσα στα δύο ματς με τη Ριέκα και είχε ανέβει στα 18 εκατομμύρια ευρώ και τώρα η τρίτη και τελική «εκτοξεύθηκε» στα 22 εκατομμύρια ευρώ.

Ενδιαφέρον για τον 19χρονο παίκτη είχε εκδηλωθεί και από τη γαλλική Ρεν, με ποσό που έφτανε στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024