Κακός ο ΠΑΟ, γλίτωσε την ήττα από τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο
Ισοπαλία 0-0 παραχώρησε ο Παναθηναϊκός στον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της
2ης αγωνιστικής της Super League. Αφού «σπατάλησαν» το πρώτο ημίχρονο,
οι «πράσινοι» έπαιξαν με αριθμητικό μειονέκτημα σε ολόκληρο το δεύτερο
λόγω αποβολής του Ευαγγέλου στο 48΄ και κινδύνεψαν άμεσα με ήττα καθώς
οι Βοιωτοί έχασαν πολλές και «καθαρές» ευκαιρίες.
Ισοπαλία 0-0 παραχώρησε ο Παναθηναϊκός στον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Αφού «σπατάλησαν» το πρώτο ημίχρονο, οι «πράσινοι» έπαιξαν με αριθμητικό μειονέκτημα σε ολόκληρο το δεύτερο λόγω αποβολής του Ευαγγέλου στο 48΄ και κινδύνεψαν άμεσα με ήττα καθώς οι Βοιωτοί έχασαν πολλές και «καθαρές» ευκαιρίες.
Οι πολλές απουσίες ανάγκασαν τον Ουζουνίδη να «μετατρέψει» τον Κολοβέτσιο σε αριστερό μπακ, ενώ στην προθέρμανση ένοιωσε ενοχλήσεις ο Κουρμπέλης και αποσύρθηκε από το αρχικό σχήμα για να πάρει τη θέση του ο Καμπέσας.
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, στο 48΄ έγινε η πιο καθοριστική φάση του αγώνα. Ο Γιακουμάκης πρόλαβε και «τσίμπησε» τη μπάλα από τον Ευαγγέλου, ο οποίος τον ανέτρεψε και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ετσι, παρουσιάστηκε στον Λεβαδειακό η χρυσή ευκαιρία να φύγει με νίκη από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Απέναντι στον ελλιπή, με αριθμητικό μειονέκτημα και κουρασμένο από το ταξίδι στο Μπιλμπάο, Παναθηναϊκό.
Θα τα είχε καταφέρει αν οι παίκτες του ήταν στοιχειωδώς ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια και δεν έχασαν κλασικές ευκαιρίες σε ένα πεντάλεπτο-φωτιά με τους Μπραντάο (71΄), Γιουσούφ (73΄) και ξανά Μπραντάο (74΄).
Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, κερδισμένος είναι μάλλον ο Παναθηναϊκός, αφού απέφυγε μια ήττα η οποία πιθανότατα θα δημιουργούσε σοβαρούς τριγμούς.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague