Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ΑΕΚ «κόλλησε» στους Ζωσιμάδες, 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΑΕΚ «κόλλησε» στους Ζωσιμάδες, 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΑΕΚ άφησε βαθμούς στα Γιάννινα, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον ΠΑΣ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Δύο φορές οι «κιτρινόμαυροι» σημάδεψαν τα δοκάρια του Βελλίδη, την πρώτη ο Λιβάγια στο 44΄ και την έτερη ο Τσόσιτς στο 84΄.

Η ΑΕΚ άφησε βαθμούς στα Γιάννινα, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον ΠΑΣ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Δύο φορές οι «κιτρινόμαυροι» σημάδεψαν τα δοκάρια του Βελλίδη, την πρώτη ο Λιβάγια στο 44΄ και την έτερη ο Τσόσιτς στο 84΄.

Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις αλλά δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Ανέστης που διανύει περίοδο εκπληκτικής φόρμας, ήταν ξανά σταθερότατος ενώ πολύτιμες βοήθειες ανασταλτικά προσέφεραν και οι δύο πλάγιοι μπακ (Γκάλο, Βινίσιους) και ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Η μέτρια εικόνα της ΑΕΚ ήταν αναμενόμενη, αν αναλογιστεί κανείς τις πολλές αλλαγές, την απουσία του Μάνταλου (ανέβασε πυρετό) και την αναγκαστική αλλαγή του Τσιγκρίνσι στο 23΄. Παρόλα αυτά, η Ενωση είχε την ευκαιρία να προηγηθεί σε κομβικό σημείο, στο 454ο λεπτό. Με ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή ο Λιβάγια είδε τη μπάλα να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη.

Στο 62΄ ο ΠΑΣ έχασε απίθανη ευκαιρία με τρόπο τουλάχιστον πρωτοφανή. Ο Γιάκος από τα τρία μέτρα έστειλε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, αλλά πάνω στη γραμμή είχε… ξεμείνει ο Ναδάλες ο οποίος έσωσε την ΑΕΚ ενώ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ!

Ο Χιμένεθ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Μάνταλο στο τελευταίο ημίωρο καθώς ο Λιβάγια ήταν απελπιστικά μόνος, με μηδενική τροφοδοσία.

Δεν άλλαξε κάτι, όμως και πάλι η ΑΕΚ «αγκάλιασε» το γκολ όταν μια… οβίδα του Τσόσιτς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι στο 84΄. Χωρίς να είναι καλή, η ΑΕΚ δικαιούται να τα έχει με την τύχη της γι΄αυτήν την πρώτη απώλεια βαθμών στη φετινή Super League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά τα τελευταία 40 χρόνια που ο αγώνας των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον ΠΑΣ, ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

Διαιτητής: Αρετόπουλος

Κίτρινες: Βράνιες, Τσόσιτς, Μάνταλος – Μπουκουβάλας, Βιδάλ, Λίλα

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι (23΄λ.τρ. Γαλανόπουλος), Τσόσιτς, Γκάλο, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (82΄ Τρίστασον), Λιβάγια, Κλωναρίδης (63΄ Μάνταλος)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Λίλα, Γαρουφαλιάς (79΄ Βιδάλ), Νικολιάς (18΄ λ.τρ. Κοζορώνης), Χαλκιαδάκης (90+2΄ Καρανίκας), Γιάκος

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024