Για ακόμη μία νύχτα σημειώθηκαν επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή των
Εξαρχείων. Νεαρά
άτομα έκαναν αλλεπάλληλες επιθέσεις από τις 22:30 με βόμβες μολότοφ και πέτρες σε
διμοιρίες των ΜΑΤ που ήταν στις οδούς Τοσίτσα και Στουρνάρη, ενώ έως τις 05:20 τα ξημερώματα τα επεισόδια συνεχίζονταν στις οδούς Βαλτετσίου και Διδότου.
Για ακόμη μία νύχτα σημειώθηκαν επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.
Ειδικότερα, από τις 22:30 έως τις 03:30 τα ξημερώματα, νεαρά άτομα έκαναν αλλεπάλληλες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και πέτρες σε διμοιρίες των ΜΑΤ που ήταν στις οδούς Τοσίτσα και Στουρνάρη.
Εξάλλου, από τη 01:00 έως τις 05:20 το πρωί, επίσης νεαρά άτομα πραγματοποιούσαν επιθέσεις με μολότοφ και πέτρες σε διμοιρίες των ΜΑΤ στις οδούς Βαλτετσίου και Διδότου.
Σημειώνεται, ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ προσήχθησαν δύο άτομα, τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.