Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ατρόμητος πήρε βαθμό στο Αγρίνιο, 2-2 με τον Παναιτωλικό

Ο Ατρόμητος πήρε βαθμό στο Αγρίνιο, 2-2 με τον Παναιτωλικό

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι Παναιτωλικός και Ατρόμητος μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Αμφότεροι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και το τελικό 2-2 άφησαν τις δύο ομάδες χωρίς νίκη μετά το πέρας της 2ης αγωνιστικής. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι: Χαντάκιας (67’) και Μοράρ (79’), ενώ για τον Ατρόμητο βρήκαν δίχτυα οι: Ούμπιδες (32’) και Ντάουντα (69)

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι Παναιτωλικός και Ατρόμητος μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Αμφότεροι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και το τελικό 2-2 άφησαν τις δύο ομάδες χωρίς νίκη μετά το πέρας της 2ης αγωνιστικής.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι: Χαντάκιας (67’) και Μοράρ (79’), ενώ για τον Ατρόμητο βρήκαν δίχτυα οι: Ούμπιδες (32’) και Ντάουντα (69).

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε το παιχνίδι πιο δυνατά και φαινόταν ότι ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Ο Ατρόμητος, όμως, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Στο 32’ Ο Ούμπιδες έβγαλε τη σέντρα και με κεφαλιά ο Ντιγκινί έκανε το 0-1. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός και τα γκολ έπεσαν «βροχή». Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 67΄. Μετά το κόρνερ του Κλέσιο ο Χαντάκιας εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Μίρκοβιτς και ισοφάρισε.

Τα πανηγύρια των γηπεδούχων, όμως, κράτησαν μόλις δύο λεπτά. Στο 69’ εκπληκτικό σουτ του Ντάουντα, ο Ατρόμητος έκανε το 1-2. Ο Μοράρ τρία λεπτά μετά την είσοδό του, στο 79’ έκανε με κοντινό πλασέ ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Διαιτητής:
Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κάρτες: Ρότσα, Μάζουρεκ, Ντίας – Μανούσος

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μαρινάκης (84’ Βασιλούδης), Ρότσα, Μπεχαράνο, Λόπες, Ρόσα, Ντίας (76’ Μόραρ), Μάζουρεκ (56’ Κλέσιο), Μαρκόφσκι.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):
Μίρκοβιτς, Χατζηισαίας, Καρασαλίδης, Γιάννουλης (76’ Μενσά ), Κιβρακίδης, Μπουσούλαζιτς (67’ Ρισβάνης ), Μάντσον, Ούμπιδες, Ντιγκινί (67’ Βασιλακάκης), Μανούσος, Ντάουντα.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024