Με όλα τα «αστέρια» εκτός του Ράτζα Ναϊνγκολάν, θα παραταχθεί η εθνική
ομάδα του Βελγίου, στις επικείμενες αναμετρήσεις με το Γιβραλτάρ (31/8
εντός) και την Ελλάδα (3/9 εκτός) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2016.
Με όλα τα «αστέρια» εκτός του Ράτζα Ναϊνγκολάν, θα παραταχθεί η εθνική ομάδα του Βελγίου, στις επικείμενες αναμετρήσεις με το Γιβραλτάρ (31/8 εντός) και την Ελλάδα (3/9 εκτός) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2016.
Στην αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» βρίσκεται και ο Εντέν Αζάρ, που δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του, ενώ οι «εκλεκτοί» του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, είναι οι Κουρτουά, Μινιολέ, Σελς, Κάστελς, Κομπανί, Αλντερβάιρελντ, Βερντόνγκεν, Μενιέ, Σιμάν, Ντεντόνκερ, Βερμάελεν, Τζόρνταν Λουκάκου, Φελαϊνί, Ντε Μπρόινε, Βίτσελ, Τσαντλί, Καράσκο, Τίλεμανς, Τόργκαν Αζάρ, Ντεφούρ, Ντεμπελέ, Εντέν Αζάρ, Ρομέλου Λουκάκου, Μπεντέκε, Μπατσουαγί, Μέρτενς, Μιραλάς και Οριτζί.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις